Bosch KGE39BL41 – economic, cu design din inox

Combina frigorifică Bosch KGE39BL41 este un produs electrocasnic din categoria frigorificelor de ultimă generaţie, care vine cu tehnologii care îşi dovedesc utilitatea zi de zi. Acest frigider a fost conceput pentru a oferi cumpărătorilor un consum mult mai scăzut de energie electrică şi posibilitatea de a depozita alimente, fructe şi legume, dar şi băuturi, în cele mai bune condiţii. Acest frigider poate fi achiziţionat de pe piaţa românească la preţul de aproximativ 3149 lei (verifică preț actualizat), cu un discount de 200 lei din preţul propus iniţial de producător. Acesta beneficiază de 24 de luni de garanţie, cu posibilitatea prelungirii acesteia în magazinele partenere din întreaga ţară, contra cost.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Combina frigorifică este una elegantă, cu un design minimalist, potrivit pentru orice tip de bucătărie. Învelişul de inox cu care este acoperită suprafaţa combinei este foarte avantajos, întrucât petele şi amprentele sunt mult mai puţin vizibile. Acest model de frigider se adaptează nevoilor potenţialilor cumpărători, fiind compartimentat în mod logic, astfel încât în partea superioară se află spaţiul pentru frigider, iar în partea inferioară se află spaţiul pentru congelator. Combina este echipată cu picioruşe reglabile care permit poziţionarea perfectă pe orice suprafaţă plană, pentru a împiedica vibraţiile şi sunetele nedorite. Aspectul acestui frigider este simplist, iar dimensiunile sale sunt potrivite pentru aproape orice spaţiu.

Poze cu combina frigorifică Bosch KGE39BL41

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, combina frigorifică Bosch KGE39BL41 aduce viitorilor proprietari un număr mare de avantaje, precum o eficienţă energetică A+++ pentru un consum de energie mult mai redus decât în cazul modelelor care aparţineau generaţiilor anterioare. Capacitatea netă totală a combinei este de 339 litri, având un volum net al congelatorului de 89 de litri şi un volum net al frigiderului de 250 litri. Datorită clasei de eficienţă energetică A+++, consumul anual de energie electrică va fi de 156 kWh/an, în medie. Congelatorul şi frigiderul împart acelaşi compresor, însă combina dispune de 2 sisteme de răcire. Clasa climatică a acesteia este SN-T, ceea ce înseamnă că este potrivită pentru uzul în condiţiile climatice din România. Nivelul de zgomot produs în timpul funcţionării motorului este de 38 de decibeli, un nivel foarte scăzut faţă de alte produse electrocasnice din aceeaşi categorie.

În lipsa curentului electric, frigiderul are o autonomie de 35 de ore, o valoare foarte mare pentru un frigider casnic. Interiorul frigiderului este compartimentat în mod practic, astfel încât în frigider există 5 rafturi, 4 suporturi pentru uşă, un compartiment pentru unt şi brânzeturi, 1 sertar Crisper Box care este echipat cu un regulator de umiditate integrat şi un sistem de dezgheţare automat. Congelatorul dispune de 3 compartimente, dintre care unul este de dimensiuni mai mari decât celelalte două.

Totodată, este echipat cu funcţia Vario Zone şi are o capacitate de congelare de 14 kg/24 h. Funcţiile de care beneficiază acest model sunt variate şi uşurează traiul deţinătorilor, având o funcţie pentru vacanţă, o funcţie pentru super congelare, o funcţie de super răcire, un sistem de avertizare pentru uşa deschisă, un semnal de avertizare pentru temperatură ridicată şi un reglaj electronic al temperaturii. Air Fresh Filter, Flex Shlef şi Sistem Low Frost sunt şi acestea încorporate în modelul de faţă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • design elegant,
  • capacitate generoasă

Contra:

  • prețul nu este accesibil oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch KGE39BL41 este o combină frigorifică cu un design modern, din inox, completată de specificații tehnice destul de complete.

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.