Bosch KGE36AW42 – combina frigorifică performantă

Dacă îți dorești o combină care să beneficieze de cele mai noi tehnologii frigorifice, astfel încât să fie prietenoasă cu mediul și cu facturile, iar prețul nu reprezintă o problemă pentru tine, modelul Bosch KGE36AW42 este o opțiune demnă de luat în considerare. Prețul său este de aproximativ 3099 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul ceva mai mare datorită clasei energetice A+++ și tehnologiilor variate. Un punct în minus pentru o familie mare ar putea fi capacitatea de depozitare mai mică.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Modelele pe alb sunt asociate de obicei cu un design clasic, care nu iese în evidență. În cazul de față, însă, deși modelul este complet alb, producătorul a adăugat note care să îl apropie mai degrabă de un design modern. Vorbim, în primul rând, de faptul că mânerele sunt verticale și sunt foarte subțiri. Acestea sunt disponibile pe argintiu și oferă o deschidere extrem de ușoară. În același timp, designul inspiră faptul că închiderea se face perfect ermetic. Aspectul general este unul elegant. Ușile sunt reversibile, putând alege pe ce parte vrei să se deschidă. Modelul ocupă un spațiu de 186 x 60 x 65 cm.

Poze cu combina frigorifică

Bosch KGE36AW42

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 304 litri. Frigiderul este organizat în 4 rafturi ajustabile din sticlă securizată. Curățarea se face astfel foarte ușor și vei putea așeza rafturile după nevoie. Sertarul pentru fructe și legume este unul de mari dimensiuni. Acesta este dotat cu un sistem de menținere a umidității, păstrând alimentele proaspete pentru mai mult timp. Sertarul pentru fructe și legume este însoțit de unul Chiller Box, creat special pentru depozitarea cărnii și peștelui înainte de preparare. Alimentele sunt păstrate la o temperatură de 0 grade. În același timp, sertarul este util pentru răcirea rapidă a băuturilor. Că tot veni vorba de băuturi, există și un suport special pentru sticle, ce poate fi așezat sub unul dintre rafturile de sticlă. Pe ușă vei găsi 3 suporturi de diferite înălțimi.

Frigiderul are un volum total de 215 litri. Interiorul beneficiază de iluminare prin LED-uri.

Congelatorul este organizat în 3 compartimente alcătuite din plastic transparent rezistent. Compartimentele sunt Big Box, fiind foarte generoase. Capacitatea de congelare este de 14 kg în 24 de ore, fiind mult mai mare decât media de pe piață. Capacitatea de depozitare a congelatorului este de 89 de litri.

La nivel tehnic se remarcă, în primul rând, faptul că modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++. Acesta este, prin urmare, unul dintre cele mai economice și ecologice de pe piață. Consumul anual are valoarea aproape ireală de 149 kWh.

Modelul nu beneficiază de tehnologie Full No Frost, ceea ce ar putea reprezenta o dezamăgire. Dezghețarea frigiderului se face automat, pentru congelator fiind nevoie să faci asta manual. Este disponibilă în schimb o tehnologie Low Frost care reduce considerabil formarea de gheață. Răcirea se face printr-un sistem Multiflow, curenții de aer fiind distribuiți uniform prin intermediul unui ventilator. Sunt disponibile funcții de super-răcire atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Este de remarcat faptul că este disponibil un filtru de carbon activ. Vei avea la dispoziție și un sistem de avertizare pentru momentele în care temperatura este prea ridicată, dar și unul de avertizare pentru ușa deschisă.

Autonomia fără curent este de 35 ore, fiind poate cea mai mare de pe piață. Nu va mai trebui să îți faci probleme în cazul penelor de curent. Modelul este extra silențios, având un nivel de zgomot de doar 38 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • autonomie de 35 ore fără curent,
  • sistem Low Frost,

Contra:

  • dezghețarea se face manual,
  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.8
Design - 9.5
Performanțe - 9.4

9.6

O alegere eficientă

Bosch KGE36AW42 este o combină frigorifică elegantă, dar totodată extrem de eficientă și economă, ce încorporează o serie de funcții interesante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.