Blaupunkt 32K147 – televizorul Full HD cu conectivitate bună

Blaupunkt 32K147 este un televizor Full HD non-smart cu o diagonală standard de 81 cm, adaptat însă pentru a permite conectarea cu ușurință a unor dispozitive externe, astfel încât să poți urmări filme de pe stick sau un player DVD ori Blu-ray, să poți asocia console pentru sesiuni de joc cu prietenii sau sisteme audio externe pentru a crea o experiență completă de vizionare. Per ansamblu, televizorul are o calitate bună și se remarcă prin imaginile de calitate și posibilitățile extinse de conectare la alte dispozitive, acest model fiind disponibil în magazine la un preț de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat). Este un televizor Full HD la preț foarte bun, singurul aspect neplăcut fiind compromisul de pe partea audio. Acesta poate fi depășit însă prin asocierea unui soundbar.

Televizorul are un design foarte elegant, distingându-se printr-un profil slim plasat în contrast cu o ramă de dimensiuni ceva mai mari, care să creeze aspectul de tablou. Piciorul suportului este subțire și are finisaj din sticlă, arătând foarte interesant și oferind totodată o stabilitate bună. Sticla completează foarte bine luciul ramei, iar construcția subțire face televizorul ușor de fixat și pe perete, folosind pentru aceasta un sistem VESA 200 x 100. Având dimensiunile reduse, televizorul își poate găsi loc și pe un birou, putând fi folosit de asemenea pe post de monitor.

Poze cu televizorul

Blaupunkt 32K147

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 81 cm, așa că este potrivit mai ales pentru dormitor sau o cameră cu suprafața mai mică. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1980 x 1080 pixeli, având o claritate ridicată. Calitatea Full HD este evidențiată folosind tehnologia Digital Noise Reduction care elimină zgomotul (granulația) din imagini.

Ecranul are o luminozitate bună, așa că asigură culori strălucitoare și pline de viață, foarte plăcute pentru ochi, iar culorile sunt redate la un contrast dinamic de 1000000:1 și unul nativ de 1600:1. Timpul de răspuns de 8 ms este bunicel, experiența de gaming fiind interactivă. Unghiurile de vizibilitate largi sunt potrivite pentru orice fel de fixare (pe masă sau perete) și oferă o libertate bună de mișcare în cazul sesiunilor de joc.

Că tot veni vorba de jocuri, televizorul poate fi conectat pentru a reda imagini de pe un PC sau laptop, precum și pentru a reda imagini de pe console de joc. Vei putea de asemenea să rulezi filme și să asculți muzică direct de pe stick. Pentru toate acestea ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 1 port USB 2.0 și câte o intrare Scart, video composite și component, însă există de asemenea și o ieșire audio pentru conectarea căștilor. Numărul de port-uri HDMI permite conectarea concomitentă a mai multor dispozitive și reprezintă un plus în fața altor modele.

Televizorul este dotat de asemenea cu un tuner digital DVB-T/C și un slot CI+, așa că poate  reda canale digitale fără a mai fi necesar un receiver extern. Sistemul audio nu este cel mai atractiv, volumul și claritatea fiind mult mai slabe decât în cazul altor modele.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim elegant
  • imagini de calitate Full HD
  • port-uri suficiente care să permită conectarea la alte dispozitive

Contra:

  • sunetul destul de slab

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Display - 7.9
Conectivitate - 7.8

7.9

O alegere inspirată

Blaupunkt 32K147 este un televizor cu o diagonală de 81 cm, non Smart, potrivit pentru cei ce nu sunt interesați de asemenea funcții.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.