Blaupunkt 23W207 – televizorul pentru dormitor

Blaupunkt 23W207 este un televizor care amintește mult de monitoarele mai mari pentru PC, mai ales datorită designului. Televizorul este ideal pentru dormitor, având dimensiunile ceva mai reduse și putând fi așezat cu ușurință chiar și pe birou, pentru a fi folosit și pe post de monitor. Televizorul este disponibil în magazine la un preț de 699 lei (verifică preț actualizat), prețul fiind unul bun dacă avem în vedere calitatea HD raportată la dimensiunile ecranului. Dacă ai nevoie de un televizor simplu pentru dormitor, atunci alegerea este una foarte bună.

Designul este unul aparte, modelul fiind disponibil pe alb și aducând mult a monitor datorită suportului plat de dimensiuni mai reduse. În același timp, suportul este foarte subțire, exact așa cum sunt cele de monitor.  Ceea ce distanțează designul de cele pentru monitoare este difuzorul destul de mare plasat frontal, la baza ecranului. Sunetul are însă o putere de doar 6 W, care se dovedește a fi cam mică pentru un televizor. Trecând mai departe, modelul are un aspect impecabil, logo-ul fiind singurul element care atrage atenția pe suprafața carcasei. Dimensiunile sunt de 548 x 335 x 43 mm, profilul fiind unul destul de subțire. Modelul este și ușor, având o greutate de doar 3.4 kg, lucru care face ca fixarea pe perete să fie ușor de realizat. Aceasta se poate face prin intermediul unui sistem VESA 100 x 100.

Poze cu televizorul

Blaupunkt 23W207

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 58 cm, o diagonală convenabilă pentru dormitor. Ecranul este HD, așa că imaginile sunt destul de clare, acestea fiind redate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. În plus, e disponibilă și o tehnologie de reducere a zgomotului (granulației). Ecranul oferă un randament destul de bun, având o calitate nici prea slabă, nici surprinzătoare, iar culorile sunt destul de atractive și sunt redate într-un contrast dinamic de 100000:1 și unul nativ de 4000:1.

Acest lucru este susținut și de luminozitatea continuă de 250 cd/m2 asigurată de LED-uri. În ceea ce priveşte timpul de răspuns, acesta este de 8 ms, iar unghiurile de vizualizare sunt de 178/178. Caracteristicile par a fi cele ale unui monitor, rezultatele fiind însă satisfăcătoare, iar unghiurile de vizualizare oferind o libertate de mișcare suficientă. Cu toate astea, televizorul nu este smart, lucrurile fiind păstrate destul de simple.

Modelul stă destul de bine la partea conectorilor, fiind dotat cu mai multe port-uri care să facă posibilă asocierea la un PC, laptop, un player video sau o consolă de jocuri. În același timp, există și posibilitatea redării de conținut direct de pe un stick USB, fiind disponibile așadar 2 port-uri HDMI, 1 port USB 2.0 și câte o intrare video composite și component. Există, totodată, și o ieșire audio pentru conectarea căștilor. Datorită tunerului digital DVB-T/C, redarea canalelor digitale este posibilă fără a mai fi necesar un receiver extern. Există astfel loc lângă port-uri pentru un card digital de la distribuitorul de cablu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design slim și de dimensiuni reduse, util pentru dormitor
  • Imagini de calitate HD
  • Port-uri suficiente care să permită conectarea la alte dispozitive

Contra:

  • Rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Display - 7.8
Conectivitate - 7.7

7.9

Ideal pentru dormitor

Blaupunkt 23W207 este un televizor cu un preț rezonabil, ce are o dimensiune potrivită pentru un dormitor sau de ce nu pentru o bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: 3.3 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.