Beko RDSA290M20W – frigiderul cu două uși accesibil cu capacitate bună de depozitare

Beko RDSA290M20W este o soluție foarte bună și economică pentru păstrarea alimentelor pentru 1-2 persoane. Frigiderul este potrivit pentru locuințele în care nu este nevoie de un aparat frigorific mai mare sau nu există posibilitatea poziționării unuia din lipsă de spațiu. Are un preț de aproximativ 1249 lei (verifică preț actualizat) și este un frigider cu două uși, ideal pentru 1-2 persoane și bucătăriile mici de garsonieră. Prețul este unul bun, iar consumul redus, așa că soluția este economică atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Frigiderul are un design compact și un aspect ermetic și plat, fiind elegant și sugerând o calitate superioară. Carcasa este complet albă, aspectul imaculat fiind întrerupt doar de logo-ul Beko plasat discret pe ușa congelatorului. Congelatorul se găsește în partea de sus și este bine delimitat vizual de frigider datorită mânerelor orizontale încorporate. Ușile se deschid în mod standard spre dreapta, existând și posibilitatea deschiderii pe partea stângă datorită balamalelor reversibile. Acest lucru este cu atât mai util în cazul spațiilor restrânse, acolo unde orice cm contează. Frigiderul are dimensiunile de 162 x 59.5 x 60 cm.

Poze cu frigiderul

Beko RDSA290M20W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 278 litri, fiind mai mult decât atractivă prin raportare la dimensiunile aparatului.

Frigiderul are o capacitate de 209 litri și este prevăzut cu 3 rafturi alcătuite din sticlă rezistentă, lucru de apreciat pentru acest nivel de preț. Rafturile sunt reglabile pe înălțime, așa că vei putea organiza interiorul în funcție de situație. Pe ușă vei găsi 3 suporturi plasate la diferite înălțimi, potrivite pentru depozitarea diferitelor recipiente. Frigiderul este prevăzut de asemenea cu un suport metalic pentru sticle ce poate fi așezat sub oricare dintre rafturi. Sertarul pentru fructe și legume se găsește în partea de jos a frigiderului și are o deschidere laterală prin glisare, mai rar întâlnită.

Congelatorul are o capacitate de 69 litri, fiind destul de mare pentru un model de frigider cu două uși. Acesta este împărțit în două zone prin intermediul unui raft din sârmă. Capacitatea de congelare este de 4 kg în 24 ore, fiind cea standard întâlnită atât pentru frigidere, cât și pentru combine.

La nivel tehnic, frigiderul este dotat cu un compresor și are termostat reglabil. Modelul este dotat cu garnituri antibacteriene care oferă protecție împotriva mucegaiului și bacteriilor. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de energie, consumul energetic anual fiind de doar 255 kWh, asta însemnând că facturile vor fi mici. Autonomia fără curent este de 19 ore, oferind o perioadă destul de mare de acțiune în cazul unor defecțiuni electrice. În tot acest timp alimentele vor fi păstrate în siguranță, în același mediu sigur. Frigiderul nu beneficiază de nicio tehnologie pentru reducerea formării de gheață.

Nivelul de zgomot este de 42 dB, așa că aparatul funcționează destul de silențios.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • capacitate mare de depozitare prin raportare la dimensiuni
  • rafturi din sticlă
  • suport metalic pentru sticle
  • consum de clasă A+

Contra:

  • nu există tehnologii de reducere a formării de gheață

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.2
Design - 8.3
Performanțe - 8.2

8.2

O alegere accesibilă

Beko RDSA290M20W este un frigider în două uși cu un preț accesibil și o capacitate suficient de mare pentru a găzdui o varietate de alimente.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.