Beko RCNA400E21DZX – combina frigorifică NeoFrost

Până nu demult, dezghețarea aparatului frigorific se putea face doar manual, iar procesul era unul destul de supărător, fiind nevoie de timp, păstrarea în loc sigur a alimentelor și mai ales curățarea cu grjiă a interiorului combinei și a spațiului din jurul ei. Din fericire, în momentul actual, tehnologia a avansat și poate oferi un plus de confort important, scutindu-te de nevoia de a dezgheța manual combina. Beko RCNA400E21DZX este un model care beneficiază de un sistem de răcire special, ce evită acumularea de gheață și oferă în același timp o păstrare sigură a alimentelor. Se găsește în magazine la un preț de 2100 lei (verifică preț actualizat). Aceasta este o combină frigorifică foarte modernă, care îmbină un design din inox cu tehnologia avansată de răcire NeoFrost, raportul calitate-preț fiind unul bun.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul este alcătuit din inox și are o calitate superioară, mai ales că inoxul este plăcut vizual și totodată rezistent, alegerea producătorului fiind una inspirată. Modelul are dimensiunile de 201 x 59.5 x 65 cm, așa că este înalt și susține cu atât mai mult un grad ridicat de eleganță. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale și oferă o deschidere ușoară, în timp ce ușa superioară este prevăzută cu un dozator pentru apă și un ecran cu control touch, având un aspect foarte modern. Atât dozatorul, cât și ecranul LCD au funcții economice, fiecare ajutând în felul său la economisirea de energie. În cazul dozatorului, energia este salvată întrucât ușa nu mai trebuie deschisă pentru a scoate apă, iar în cazul ecranului datorită faptului că temperatura poate fi reglată tot din exterior. Ușile sunt reversibile, astfel încât deschiderea să se poată face pe oricare dintre părți.

Poze cu combina frigorifică

Beko RCNA400E21DZX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate de 344 de litri, o capacitate suficientă pentru o familie.

Frigiderul are 3 rafturi din sticlă și 4 suporturi pe ușă, oferind un spațiu generos de depozitare. Compartimentele pentru fructe, legume și brânzeturi sunt de asemenea destul de mari. Se remarcă prezența compartimentului pentru păstrarea alimentelor la 0 grade, util pentru păstrarea cărnii și peștelui înainte de gătire sau a fructelor proaspete.

Congelatorul este împărțit tot pe 3 compartimente, acestea fiind transparente și putând încorpora o cantitate mare de alimente, capacitatea de congelare fiind de 5 kg în 24 de ore.

La nivel tehnic, combina se remarcă prin intermediul tehnologiei NeoFrost ce are la bază sistemele avansate de răcire Active Dual Cooling și No Frost. Sistemul Active Dual Cooling permite separarea setărilor de răcire pentru congelator și frigider, astfel încât acestea să poată avea temperaturi diferite, iar mirosurile să nu se amestece. De partea cealaltă, sistemul No Frost asigură evitarea acumulării de gheață, astfel încât interiorul să fie mereu ușor de curățat și să aibă o temperatură optimă.

Combina oferă de asemenea o protecție ridicată împotriva mucegaiului, bacteriilor și mirosurilor neplăcute, având pentru aceasta un sistem de ionizare. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum anual de 345 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design înalt din inox cu antiamprentă
  • capacitate bună de depozitare
  • model Full No Frost
  • sistem de ionizare

Contra:

  • consumul este bun, dar exista și loc de mai bine

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.5
Performanțe - 9

9.3

O alegere inspirată

Beko RCNA400E21DZX este o combină frigorifică cu un design impecabil, din inox, dotată cu cele mai noi și mai performante tehnologii.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.