Beko RCNA400E21DZW – o combină frigorifică bine dotată

Beko RCNA400E21DZW este o combină frigorifică de o eleganță aparte, cu o capacitate mare, ce se va potrivi unei familii destul de numeroase. Are un preț de aproximativ 2149 lei (verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc o poți găsi la promoție sau dacă nu dispui de suma completă, există și varianta ratelor lunare de 107 lei.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

În ceea ce privește designul, combina frigorifică Beko se prezintă excelent, are un aspect modern, cu finisaje bine definite. Este realizată pe o nuanță de alb, accesorizată cu mânere argintii, cu un display digital de tip LCD(poți seta temperatura dorită atât în frigider, cât și în congelator) și un dozator de apă. Un alt aspect ce conferă încredere utilizatorului, ar putea fi garanția de 5 ani oferită de producător în cadrul perioadei de campanie 1 iulie – 31 decembrie 2015.

Dimensiunile combinei sunt de 201 x 59,5 x 65 xm(Î x L x A), ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un model destul de înalt. Iluminarea interioară se face cu LED.

Poze cu Beko RCNA400E21DZW

Beko RCNA400E21DZW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, combina frigorifică are o capacitate de 344 l, împărțită astfel: frigiderul are un volum de 247 l și congelatorul are un volum de 97 l, ceea ce înseamnă că este suficient de mare încât să se potrivească unei familii cu mulți membri. Consumul de energie ajunge la 345 kWh/an, ceea ce înseamnă un consum destul de bun, motiv pentru care este încadrată în clasa de eficiență energetică A+(consumă cu 24% mai puțină energie față de un model similar încadrat în clasa A)

Dispenserul de apă este ideal în special pentru zilele toride de vară, când vrei să te răcorești cu un pahar de apă rece.

Frigiderul este împărțit astfel: are 3 rafturi din sticlă, un compartiment de fructe/legume(pentru a le păstra proaspete o perioadă cât mai îndelungată de timp), iar pe ușă se regăsesc 4 suporturi pentru sticle, ouă și borcane. Congelatorul este împărțit în 3 compartimente, astfel încât să poți distribui alimentele cât mai bine pe categorii. Acesta are o capacitate de a congela 5 kg în 24h.

Accesoriile cu care vine la pachet sunt: tava pentru gheață, suportul pentru sticle și suportul pentru ouă. Autonomia de funcționare fără curent ajunge la 20 de ore, ceea ce înseamnă că dacă se îmtâmplă să fie o pană de curent, nu o să ai surpriza că alimentele din congelator sunt dezghețate. Nivelul de zgomot este de doar 43 dB, deci nuici nu-i vei simți prezența.

La capitolul funcții am remarcat faptul că modelul vine echipat cu un filtru împotriva mirosurilor și un sistem antibacterian, aspecte extrem de importante atunci când alegem un asemenea aparat electrocasnic. Funcția de ionizare contribuie și ea la menținerea unui aer cât mai curat în interiorul frigiderului. În cazul în care nu ai închis bine ușa combinei frigorifice sau aceasta rămâne deschisă mai mult de 1 minut, se activează avertizarea sonoră pentru a te atenționa.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design rafinat,
  • capacitate generoasă,
  • display LCD,
  • NeoFrost,
  • filtru împotriva mirosurilor,
  • silențios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.6
Performanțe - 9.5

9.5

O alegere inspirată

Beko RCNA400E21DZW este o combină frigorifică elegantă, destul de înaltă, dotată cu tot felul de funcții, ce au grijă să mențină un aer cât mai curat în interiorul frigiderului.

Vezi detalii
User Rating: 3.75 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.