Beko RCNA400E20ZX – combina frigorifică elegantă din inox

Beko RCNA400E20ZX este una dintre cele mai echilibrate combine frigorifice de pe piață, oferind dotări foarte atractive pentru un preț ce depășește cu puțin 2000 de lei. Are un preț de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat). Aceasta este o combină frigorifică foarte atractivă, care punctează atât la nivelul aspectului exterior, cât și la nivelul performanței. Modelul are o capacitate bună și beneficiază de tehnologie Full No Frost, oferind o eficiență ridicată și în același timp fiind ușor de întreținut. Nivelul calitativ este foarte bun.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Modelul are un design foarte elegant, având o construcție înaltă și alcătuită din inox, iar pentru o întreținere ușoară ușile sunt prevăzute cu un sistem antiamprentă. Ușa de sus este dotată cu un ecran LED pentru reglarea electronică a temperaturii, care oferă un aer modern și este în același timp foarte util, permițând setarea temperaturii fără a mai fi nevoie de deschiderea ușii. Ecranul este prevăzut cu control touch, așa că setarea se face cu atât mai ușor. Ușile sunt prevăzute cu balamale reversibile, așa că poți schimba direcția pe oricare dintre părți, acestea fiind totodată prevăzute cu mânere orizontale încorporate ce oferă o deschidere foarte comodă. Modelul are dimensiunile totale de 201 x 59.5 x 65 cm.

Poze cu combina frigorifică

Beko RCNA400E20ZX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate de 354 de litri, aceasta fiind împărțită în 257 de litri pentru frigider și 97 pentru congelator. Capacitatea este suficientă pentru a face față cu ușurință unei familii numeroase.

Frigiderul este organizat pe 4 rafturi din sticlă, iar ușa găzduiește 4 suporturi de diferite înălțimi, dintre care cel superior este acoperit. Frigiderul este de asemenea prevăzut cu un suport metalic special pentru sticle, ce se poate fixa sub oricare dintre rafturi. Se remarcă faptul că frigiderul este dotat cu două compartimente interioare pentru depozitarea legumelor și brânzeturilor. Acestea au dimensiunile unor sertare de congelator și permit depozitarea unor cantități generoase. Frigiderul mai beneficiază suplimentar de un filtru împotriva mirosurilor neplăcute și un sistem antibacterian.

Congelatorul este organizat pe 3 compartimente alcătuite din plastic transparent, care nu mai fac necesară deschiderea pentru a căuta alimente. Raftul superior este ceva mai mic decât celelalte două. Capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore, valoarea fiind una medie.

La nivel tehnic, atât congelatorul, cât și frigiderul beneficiază de un sistem automat de dezghețare. Curățarea se face astfel foarte simplu. De asemenea, combina beneficiază de tehnologia Multiflow care răcește interiorul folosind curenți de aer ventilați. Răcirea este astfel uniformă, iar umiditatea păstrează un nivel optim. Totodată, circulația uniformă și rapidă a aerului rece este foarte utilă pentru restabilirea temperaturii după deschiderea ușii.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de energie, cu un consum anual de 346 kWh. În cazul unei pene de curent, combina poate funcționa 20 de ore fără a fi alimentată la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant din inox
  • capacitate bună de depozitare
  • tehnologii frigorifice avansate
  • model Full No Frost

Contra:

  • consumul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 8.8
Performanțe - 8.8

9

O alegere accesibilă

Beko RCNA400E20ZX este o combină frigorifică cu un aspect plăcut, din inox și cu o capacitate suficient de generoasă chiar și pentru o familie mai mare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.