Beko RCNA365K20ZX – combina frigorifică din inox cu garanție extinsă

Combina frigorifică ocupă un loc central în orice bucătărie, fiind responsabilă pentru păstrarea în siguranță a alimentelor. De asemenea, aspectul acesteia este foarte important pentru designul bucătăriei, așa că pentru alegerea acesteia e necesară bifarea unei liste destul de numeroase. Beko RCNA365K20ZX este o combină care se prezintă foarte bine pe toate aspectele, având în același timp un preț bun. Este disponibil în magazine la un preț de 1849 lei (verifică preț actualizat), un avantaj important inclus în pachet fiind garanția extinsă, de 5 ani.

Combina poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Modelul are un design foarte elegant, aspectul său fiind unul dintre cele mai atractive. Combina are dimensiunile de 185.3 x 59.5 x 65 cm, iar inoxul în combinație cu aspectul perfect plat susțin un design perfect minimalist. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate plasate la o înălțime care să facă deschiderea cât mai comodă și, de asemenea, ușile au balamale reversibile și permit schimbarea direcției de deschidere pe oricare dintre părți.

Poze cu combina frigorifică

Beko RCNA365K20ZX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate de 309 litri, existând suficient spațiu pentru diferitele alimente necesare unei alimentații sănătoase pentru o familie.

Frigiderul este organizat pe 2 rafturi din sticlă și 3 suporturi de diferite înălțimi pe ușă. Totodată, acesta este prevăzut cu un suport metalic pentru sticle și două sertare generoase. Unul dintre acestea este prevăzut cu tehnologie EverFresh+ pentru păstrarea îndelungată a prospețimii alimentelor, iar cel de-al doilea permite păstrarea alimentelor pretențioase la o temperatură de 0 grade. Vei putea de exemplu să păstrezi peștele înainte de gătit sau fructele sensibile precum cele de pădure. Frigiderul este dotat de asemenea cu garnituri antibacteriene, astfel încât să țină mucegaiul la distanță. Spațiul total de depozitare este de 212 litri.

Congelatorul este organizat pe 3 compartimente alcătuite din plastic transparent, dintre care cel superior este mai mic decât celelalte. Capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore, fiind una medie.

La nivel tehnic, combina este în primul rând Full No Frost, așa că formarea de gheață este oprită atât la nivelul congelatorului, cât și la nivelul frigiderului. Tehnologia Multiflow distribuie aerul rece folosind curenți de aer ventilați, răcirea fiind astfel uniformă, iar umiditatea având un nivel optim. Cei de la Beko prezintă tehnologiile No Frost și Multiflow sub denumirea NeoFrost. Combina mai beneficiază de un sistem de protecție împotriva mirosurilor neplăcute și un sistem de ionizare pentru protecția suplimentară împotriva bacteriilor și mucegaiului.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum redus de energie, consumul anual fiind de 331 kWh, iar autonomia fără curent de 21 ore.

Combina funcționează în același timp silențios, nivelul de zgomot având valoarea de 43 dB.

Modelul Beko este o combină frigorifică Full No Frost care beneficiază suplimentar de o serie atractivă de tehnologii frigorifice și un design elegant, oferind un pachet foarte atractiv. Prețul își păstrează un nivel decent, așa că modelul are toate șansele să se bucure de o popularitate mare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design din inox
  • capacitate suficientă de depozitare organizată personalizat
  • tehnologii frigorifice avansate
  • consum redus

Contra:

  • consumul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9.3
Performanțe - 9

9.1

O alegere accesibilă

Beko RCNA365K20ZX este o combină frigorifică cu design din inox antiamprentă, dotată cu tehnologia NeoFrost, ce are un prț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.