Beko RCNA365E20ZX – combina frigorifică din inox la preț bun

Beko RCNA365E20ZX este o combină frigorifică foarte modernă, care beneficiază de dotări ce asigură o funcționare eficientă și economică  fără a ridica foarte mult prețul. Este o combină frigorifică de clasă superioară, dotată cu control digital și tehnologii avansate, astfel încât să funcționeze economic și eficient. Construcția din inox este elegantă și plusează foarte bine la nivel exterior, completând dotările atractive de la interior. Combina se găsește în magazine la un preț de aproximativ 1929 lei (verifică preț actualizat).

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Combina are un design foarte elegant și care inspiră calitatea. Acest lucru se datorează construcției înalte din inox și controlului digital avansat. Modelul măsoară 185.3 x 59.5 x 65 cm și este unul dintre cele mai aspectuoase din categoria sa. Controlul digital are o funcție economică, permițând reglarea temperaturii fără a mai fi necesară deschiderea ușii. Ecranul digital este prevăzut cu touch, astfel încât să reglezi foarte ușor temperatura. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate și oferă o deschidere foarte ușoară și comodă, acestea fiind și reversibile, așa că vei putea schimba direcția de deschidere pe oricare dintre părți.

Poze cu combina frigorifică

Beko RCNA365E20ZX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate de 309 litri, suficientă pentru depozitarea alimentelor pentru o familie.

Frigiderul este prevăzut cu 2 rafturi din sticlă și 3 suporturi pe ușă, spațiul fiind destul de generos. Vei găsi de asemenea un compartiment pentru fructe și legume și un compartiment special EverFresh+ care asigură păstrarea prospețimii alimentelor. Acțiunea se datorează reglării nivelului de umiditate de la interior, folosind designul sertarului și curenții de aer. Rezultatul constă în creșterea duratei de conservare cu până la 3 ori față de situațiile obișnuite. Capacitatea totală de depozitare a frigiderului este de 212 litri.

Congelatorul este împărțit pe 3 compartimente alcătuite din plastic transparent și poate depozita o cantitate mare de alimente, capacitatea de congelare fiind de 5 kg în 24 de ore.

La nivel tehnic, punctul forte al combinei este tehnologia NeoFrost ce funcționează pe baza sistemelor Active Dual Cooling și No Frost și asigură o răcire foarte avansată, eficientă, economică și care contribuie la creșterea confortului tău. Sistemul Active Dual Cooling este cel responsabil de separarea setărilor de răcire pentru congelator și frigider. Folosind panoul de control digital, vei puta seta temperaturi diferite pentru fiecare dintre uși, în același timp mirosurile fiind împiedicate să se amestece. Unul dintre aspectele cele mai avantajoase ale sistemului No Frost este oprirea formării de gheață. În acest mod, nu va mai trebui să dezgheți manual combina, iar curățarea se va face mult mai ușor.

Pentru o întreținere cu atât mai ușoară și o păstrare sănătoasă a alimentelor, modelul beneficiază de un sistem avansat de ionizare, cu acțiune împotriva mucegaiului, bacteriilor și mirosurilor neplăcute. De asemenea, combina este dotată cu un filtru activ de carbon care oferă protecție suplimentară.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum anual de 331 kWh, consumul redus ajutându-te să economisești sume destul de mari.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design înalt din inox
  • capacitate bună de depozitare
  • compartiment EverFresh+
  • tehnologie NeoFrost

Contra:

  • clasa energetică putea fi îmbunătățită

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.9
Performanțe - 8.9

8.9

O alegere inspirată

Beko RCNA365E20ZX este o combină frigorifică cu un design elegant, are o capacitate de 309 l, dotată cu tehnologia NeoFrost.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.