Beko RCNA340K20X – combina frigorifică Full No Frost din inox

Tehnologiile frigorifice actuale pot crește considerabil perioada de conservare și asigura în același timp o funcționare economică. Beko RCNA340K20X este unul dintre modelele cele mai avansate, care păstrează în același timp un preț foarte bun, după cum ne-au obișnuit cei de la Beko. Este o combină frigorifică atractivă alcătuită din inox, care încorporează tehnologii frigorifice performante. Se găsește în magazine la un preț de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat). Modelul are o organizare interioară atractivă și o capacitate suficientă pentru depozitarea alimentelor unei familii, fiind o soluție potrivită pentru orice locuință.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul combinei este alcătuit din inox și are un aspect foarte elegant. Inoxul este prevăzut cu un strat antiamprentă, astfel încât să nu rețină urmele de degete și să fie mult mai ușor de întreținut. Modelul are dimensiunile de 175.4 x 59.5 x 65 cm și își va găsi loc ușor în orice bucătărie. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale integrate și oferă o deschidere confortabilă, în același timp acestea fiind reversibile, posibilitatea de deschidere pe ambele părți fiind utilă pentru adaptarea la orice spațiu.

Poze cu combina frigorifică

Beko RCNA340K20X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul frigiderului este împărţit într-un mod eficient, astfel încât să poţi păstra orice ai nevoie. Cele trei rafturi din interior, reglabile pe înălţime, îţi dau posibilitatea de a putea pune în frigider de la cratiţe cu mâncare până la borcane cu murături. În partea de jos a acestuia avem compartimentul pentru legume şi fructe care ne ajută să ne bucurăm de prospeţimea acestora de fiecare dată când avem nevoie.

Pe uşa frigiderului avem dispuse de asemenea trei suporturi care şi ele se pot regla, acest lucru dându-ne posibilitatea de a ţine la rece recipiente mai înalte precum sticle sau unele mai reduse. Congelatorul combinei este compartimentat în trei sertare de dimensiuni diferite, fapt care ne ajută să utilizăm optim fiecare spaţiu disponibil.

Din punct de vedere funcţional sau tehnic, combina are uşile reversibile dar cu o deschidere standard spre dreapta. Chiar dacă vorbim despre o combină cu un volum net total de 309 litri, nu trebuie să ne sperie consumul de energie. Clasa energetică în care se încadrează este A+, o clasă destul de eficientă în acest moment.

După cum am mai menţionat, spaţiul este împărţit optim, optimizare realizată prin acordarea unui volum net de 198 litri pentru frigider şi un volum net de 111 litri pentru congelator. Acest volum de 111 l oferă şi capacitatea de congelare a 4 kilograme în 24 ore. Nici nivelul de zgomot pe care îl face nu trebuie să vă îngrijoreze întrucât este unul destul de scăzut, cel puţin mai scăzut decât al unui aspirator, de doar 40 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design din inox antiamprentă
  • tehnologie NeoFrost
  • sistem antibacterian

Contra:

  • consumul de clasă A+ putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.6
Performanțe - 9.4

9.5

O alegere inspirată

Beko RCNA340K20X este o combină frigorifică cu design din inox, ce are o capacitate suficient de generoasă și un preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.