Beko DN161230DX – frigiderul potrivit în orice bucătărie

Astăzi, mai mult ca oricând, fiecare trebuie să fie în pas cu evoluţia tehnologiei şi acest lucru se aplică şi în cazul bucătăriei tale. Indiferent dacă ai o familie mai numeroasă sau dacă doar îţi place să găteşti foarte mult, frigiderul cu două uşi Beko DN161230DX este cel care te sprijină în planurile şi în activitatea ta casnică. Luând în calcul detaliile tehnice, dar şi cele de design, putem menţiona că acest frigider este soluţia ideală pentru bucătăria ta, doar că trebuie să îi asiguri un spaţiu de 1.82 x 0.84 x 0.75 m. Un volum mare, un consum mic de clasă A++, dar şi prezenţa maşinii de îngheţată pentru un desert aparte ar trebui să compenseze preţul acestui frigider de 5299 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să ai un produs ultra modern, dar care să te ajute în orice moment, nu mai sta pe gânduri.

Designul modern al acestui frigider de nuanţa inoxului îl face să se potrivească fiecărei bucătării. Compartimentarea acestuia este cu un congelator destul de încăpător în partea superioară şi frigiderul în partea de jos. Accesul în interior se face prin deschiderea uşilor spre dreapta, uşi care au o garnitură ce conţine substanţe speciale pentru a nu permite bacteriilor să se formeze. Tot la exterior mai avem şi afişajul digital dispus pe uşa congelatorului care ne permite să reglăm temperaturile în fiecare dintre cele două compartimente.

Poze cu combina frigorifică

Beko DN161230DX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe uşa frigiderului în partea frontală mai avem şi dispersorul de apă, astfel încât, atunci când vei veni acasă după o zi călduroasă te poţi bucura de un pahar cu apă rece. Privind la interior, avem congelatorul cu un volum total de 121 litri, ceea ce este destul de mult şi frigiderul cu un volum net de 417 litri şi un volum brut de 610 litri.

Frigiderul este şi el compartimentat cu ajutorul a trei rafturi din sticlă pentru alimentele tale, dar şi un compartiment pentru brânzeturi şi două sertare pentru legume şi fructe. Pe uşa acestui frigider avem trei compartimente pentru diverse alimente, în funcţie de dimensiunile fiecăruia. În ceea ce priveşte congelatorul, acesta este compartimentat cu o maşină de îngheţată în partea sa stângă şi cu spaţiu pentru alimente în dreapta.

Trecând la partea funcţionarii şi specificaţiilor tehnice, acest produs are numeroase funcţii. Printre sistemele sale avem sistemul Active Dual Cooling, un sistem care asigură un proces de răcire mai rapid pentru menţinerea unui nivel optim al umidităţii. Acest sistem ajută şi la prevenirea amestecării mirosurilor datorită curenţilor de aer independenţi ce sunt prezenţi în cele două compartimente.

Pe lângă acest sistem, frigiderul se mai bazează şi pe tehnologia No Frost, o tehnologie care nu lasă gheaţa să se formeze în frigider şi, astfel, nu necesită o dezgheţare periodică a frigiderului. Mai avem de menţionat şi caracteristicile precum funcţia de super congelare care ne garantează o îngheţare rapidă a alimentelor, funcţia de super răcire a frigiderului care, la fel, ne ajută să răcim mai repede băuturile şi alimentele, sau funcţia Eco Fuzzy care ajută la economisirea de energie în momentul în care mergem în vacanţă sau în concediu prin reducerea la minim a consumului congelatorului. Având în vedere capacitatea acestui frigider care este destul de mare, trebuie menţionat că are un consum foarte mic, şi anume de doar 343 kWh/an.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • LCD,
  • sistem de răcire NO FROST,
  • capacitate mare

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.3
Performanțe - 9.5

9.4

Pentru familiile numeroase

Beko DN161230DX este o combină frigorifică cu o capacitate foarte mare, ceea ce o face potrivită pentru familiile cu mulți membri.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.