Beko DDEN517WD+ – frigiderul cu 2 uși performant

Beko DDEN517WD+ merită toată atenția datorită tehnologiilor avansate cu care este dotat și consumului foarte redus de energie. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 65 de lei. Modelul reprezintă o alegere foarte inspirată, punctele sale forte fiind capacitatea mare de depozitare, designul modern, tehnologia Full No Frost și funcția de ionizare, precum și consumul redus. Raportându-ne și la preț, chiar nu putem reproșa nimic.

Designul acestuia este unul foarte atractiv și modern. În mod suprinzător pentru un frigider cu 2 uși, designul combină carcasa albă cu un control electronic prin intermediul unui ecran LED. Ecranul LED se află pe ușa congelatorului și face posibilă reglarea ușoară a temperaturii. Încă o surpriză este oferită de dispenserul pentru apă de pe ușa frigiderului, lucru cu atât mai rar pentru modelele clasice cu 2 uși. Dispenserul este util pentru economisirea de energie și de timp. Astfel, pentru a bea un pahar cu apă rece nu va mai fi necesar să deschizi ușa. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Deschiderea acestora se face spre dreapta. Interiorul beneficiază de iluminare prin LED-uri, acestea fiind economice și având un randament bun.  Modelul are dimensiunile de 191.5 x 70 x 68 cm.

Poze cu frigiderul

Beko DDEN517WD+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 440 de litri, fiind una mare pentru un model clasic și suficientă chiar și pentru o familie de 3-4 persoane.

Frigiderul are o capacitate de 350 de litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă rezistentă. Pe ușă sunt disponibile 3 suporturi obișnuite și 4 mai mici, așezate de-o parte și de alta a recipientului pentru dispenser. Există de asemena și un suport special pentru sticle. În partea de jos a frigiderului se găsesc 4 compartimente din plastic. 2 dintre acestea sunt pentru brânzeturi, iar 2, mai spațioase, pentru legume și fructe.

Congelatorul are o capacitate de 90 de litri și este organizat în 2 zone separate printr-un raft de sticlă. Capacitatea de congelare este de 6 kg în 24 de ore. Ușa congelatorului este prevăzută și ea cu 2 suporturi.

La nivelul dotărilor tehnice, frigiderul are un compresor și folosește un sistem static de răcire. Se remarcă în primul rând faptul că aparatul este Full No Frost, așa că dezghețarea se realizează automat în întreg interiorul. Frigiderul beneficiază de un ventilator care asigură circularea uniformă a aerului rece și păstrarea unei temperaturi constante. Compartimentele pentru fructe și legume beneficiază o funcție specială de ionizare care menține alimentele proaspete pentru mai mult timp, departe de bacterii și mucegai. Datorită funcției de ionizare compartimentele sunt iluminate cu lumină albastră.

În ceea ce privește consumul,  frigiderul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Prin urmare consumul este unul redus, valoarea anuală fiind de 350 kwh.

Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 42 dB. Autonomia fără curent este de 15 ore, în acest timp frigiderul funcționând la nivel normal și păstrând alimentele în siguranță până la revenirea curentului sau reparația panoului electric. Producătorul oferă o garanție extinsă de 5 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LCD,
  • sistem de răcire frigider/congelator NO FROST,
  • capacitate mare,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.4
Performanțe - 9.5

9.5

O alegere excelentă

Beko DDEN517WD+ este un frigider de o eleganță aparte, cu o capacitate mai mare decăt întâlnim la multe combine frigorifice.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.