Beko DDEN507XWD++ – frigiderul modern cu 2 uși

Beko DDEN507XWD++ este acel frigider care face combinele frigorifice să pară anoste. Frigiderul este unul foarte modern și beneficiază de cele mai noi tehnologii, oferind în plus o capacitate foarte mare de depozitare și un preț bun. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2025 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 70 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Modelul se remarcă prin capacitatea mare de depozitare, tehnologia Full No Frost, funcția specială de ionizare și consumul redus. Având în vedere și prețul, nu putem reproșa nimic.

Designul este cel care scoate foarte mult în evidență aparatul față de celelalte. Acest lucru se datorează în primul rând designului din inox. Apoi, ușa superioară este prevăzută cu un ecran LED care permite setarea ușoară a temperaturii prin intermediul controlului touch. Nu în ultimul rând, ușa inferioară este prevăzută cu un dispenser pentru apă, așa că vei putea bea un pahar cu apă rece fără a mai fi nevoie să deschizi ușa. Vei economisi astfel energie și nu vor exista diferențe de temperatură. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Deschiderea ușilor se face spre dreapta. Frigiderul ocupă un spațiu de 193 x 70 x 68.5 cm.

Poze cu frigiderul

Beko DDEN507XWD++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală este de 436 de litri, fiind una mare chiar și pentru o combină frigorifică.

Frigiderul are o capacitate de 350 de litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă rezistentă. Pe ușă sunt disponibile 3 suporturi obișnuite și 4 mai mici, plasate de-o parte și de alta a recipientului pentru dispenser. Există și un suport special pentru sticle, util pentru răcirea rapidă a vinului. Modelul mai beneficiază de compartimente pentru legume și fructe, dar și brânzeturi. Datorită tehnologiei No Frost formarea de gheață este oprită, așa că întreținerea aparatului se face foarte ușor.

Congelatorul are o capacitate de 86 de litri și este organizat în 2 zone separate printr-un raft de sticlă. Ușa de la congelator este și ea prevăzută cu 2 suporturi. Este de remarcat faptul că tehnologia No Frost este disponibilă și în congelator așa că dezghețarea se face complet automat.

La nivelul dotărilor tehnice, frigiderul beneficiază de un ventilator care asigură distribuirea uniformă a aerului rece în interior. Tehnologia Active Dual Cooling permite răcirea separată în cele două zone ale frigiderului și împiedică împrăștierea mirosurilor dintr-o parte în alta. Pentru protejarea alimentelor împotriva bacteriilor și mucegaiului este disponibilă o funcție specială de ionizare. Aceasta asigură un nivel optim de umiditate în compartimentele pentru legume și fructe, acestea fiind menținute proaspete și în siguranță pentru o perioadă mult mai lungă de timp.

În ceea ce privește consumul,  frigiderul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Prin urmare consumul este unul foarte redus, valoarea anuală fiind de doar 293 kwh. Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 42 dB.

Un alt avantaj oferit de producător este garanția extinsă de 5 ani. Aceasta este disponibilă prin înregistrarea produsului pe site-ul Beko.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,
  • sistem de răcire frigider/congelator NO FROST,
  • capacitate mare,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.6
Performanțe - 9.4

9.5

O alegere voluminoasă

Beko DDEN507XWD++ este un frigider cu o capacitate extrem de mare, dotat cu funcție NO FROST, ce se potrivește familiilor numeroase.

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.