Beko DDEN507SWD+ – frigiderul cu 2 uși cu dispenser

Beko DDEN507SWD+ este perfect pentru tine, în cazul în care ai nevoie de un aparat frigorific nou și ești fanul modelelor clasice de frigidere cu 2 uși. Acesta beneficiază de tehnologii avansate și este în același timp economic, sprijinind bugetul familiei pe termen lung. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1913 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 70 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Modelul se remarcă prin designul minimalist, organizarea interioară personalizată, tehnologia Full No Frost, capacitatea mare de depozitare și consumul redus de energie. Alegerea este astfel una foarte inspirată.

Designul acestuia este unul dintre punctele sale forte. Frigiderul este disponibil pe argintiu și are un aspect minimalist foarte elegant. Modelul este prevăzut cu un ecran LED pe ușa superioară, controlul fiind electronic și la îndemână. Interesant este faptul că ușa inferioară este prevăzută cu un dispenser pentru apă, lucru rar întâlnit în cazul frigiderelor. Vei putea bea astfel un pahar cu apă rece fără a mai fi nevoie să deschizi ușa. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Deschiderea ușilor se face spre dreapta. Interiorul beneficiază de iluminare prin LED-uri.  Modelul are dimensiunile de 193 x 70 x 68.5 cm.

Poze cu frigiderul

Beko DDEN507SWD+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală este de 435 de litri, fiind mai mult decât suficientă pentru întreaga familie.

Frigiderul are o capacitate impresionantă de 350 de litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă rezistentă. Pe ușă sunt disponibile 3 suporturi mai mari și 4 mai mici, plasate de-o parte și de alta a recipientului pentru dispenser. Există și un suport special pentru sticle. Compartimentele pentru fructe și legume sunt foarte spațioase și sunt plasate în partea de jos a frigiderului. În plus, sunt disponibile și compartimente pentru brânzeturi. Frigiderul beneficiază de un sistem de dezghețare No Frost, așa că formarea de gheață este oprită.

Congelatorul are o capacitate de 85 de litri și este organizat în 2 zone separate printr-un raft de sticlă. Capacitatea de congelare este de 6 kg în 24 de ore, fiind una peste medie. Este de remarcat faptul că ușa congelatorului este și ea prevăzută cu 2 suporturi. Tehnologia No Frost este disponibilă și în această parte a frigiderului, așa că dezghețarea se face complet automat, fără a mai fi nevoie de vreo intervenție din partea ta.

La nivelul dotărilor tehnice, frigiderul are un compresor și folosește un sistem static de răcire. Frigiderul beneficiază de un ventilator care asigură circularea uniformă a aerului rece în interior. În același timp, datorită funcției de ionizare, interiorul este protejat împotriva bacteriilor și mucegaiului, iar alimentele rămân proaspete pentru mai mult timp. Nu în ultimul rând, datorită tehnologiei Active Dual Cooling răcirea se face pe zouă zone, având control asupra temperaturii din fiecare.

În ceea ce privește consumul,  frigiderul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Prin urmare consumul este unul redus, valoarea anuală fiind de 350 kwh.

Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 42 dB. Producătorul oferă o garanție extinsă de 5 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+
  • afișaj LCD,
  • sistem de răcire frigider/congelator NO FROST
  • capacitate mare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 9.5
Performanțe - 9

9.2

O alegere înțeleaptă

Beko DDEN507SWD+ este unul dintre frigiderele cu capacitatea cea mai mare din gama sa, ceea ce îl face potrivit pentru familiile numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.