Beko DBKEN400X+ – combina frigorifică superioară

Beko DBKEN400X+ este o combină frigorifică cu un raport calitate-preț foarte bun, acoperind cu brio cele mai importante cerințe actuale pentru un astfel de aparat: tehnologie Full No Frost, capacitate mare de depozitare și consum redus de energie. Combina frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat).Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 70 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Modelul se remarcă prin sistemul de automat de dezghețare disponibil atât pentru frigider, cât și pentru congelator, capacitatea mare de depozitare, tehnologiile frigorifice performante și consumul redus de energie.

Comabina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul foarte modern, fiind alcătuit din inox. Suprafața ușilor este dotată cu un sistem antiamprente, așa că nu păstrează urmele de degete. Pe ușa superioară este disponibil un ecran LED pentru reglarea electronică a temperaturii. Acesta este prevăzut cu control touch și permite setarea rapidă, fără a mai fi necesară deschiderea ușii. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Deschiderea acestora se face spre dreapta, dar datorită balamalelor reversibile direcția se poate schimba. Modelul beneficiază de iluminare interioară prin LED-uri, acestea fiind economice, oferind un randament bun și având o durată lungă de viață. Combina este una dintre cele mai înalte de pe piață, având o înălțime de 201 cm. Dimensiunile totale sunt de 59.5 x 65.0 x 201 cm.

Poze cu combina frigorifică

Beko DBKEN400X+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 356 de litri.

Frigiderul are o capacitate de 257 de litri și este organizat pe 4 rafturi din sticlă. Este disponibil și un suport cromat special pentru sticle. Pentru depozitarea fructelor și legumelor și a branzeturilor sunt disponibile două compartimente generoase. În suportul pentru ouă încap 12 ouă. Frigiderul beneficiază de un sistem de răcire Active Dual Cooling care asigură o răcire cu 20% mai rapidă. În același timp,  acesta previne amestecarea mirosurilor între frigider și congelator.

Răcirea se face prin intermediul unui sistem de ventilație care permite distribuirea uniformă a aerului. Este disponibil un compartiment special care păstrează alimentele la o temperatură de 0 grade, util mai ales pentru carne și pește. Frigiderul beneficiază de dezghețare automată No Frost, așa că formarea de gheață este împiedicată. În plus, mânerele și garniturile sunt prevăzute cu sisteme speciale antibacteriene, pentru o protecție suplimentară împotriva bacteriilor și mucegaiului.

Congelatorul are o capacitate de 99 de litri și o putere de congelare de 5 kg în 24 de ore. Acesta este organizat pe 3 compartimente alcătuite din plastic transparent. Este disponibilă o funcție de super-congelare. Tehnologia No Frost este disponibilă și pentru congelator, așa că nu va mai trebui să îl decongelezi manual. Întreținerea aparatului este foarte ușor de realizat. Există și un sistem special pentru gheață, care oferă gheața gata pentru servire. Acesta îndeplinește atât funcția de răcire, cât și cea de răsucire.

Combina are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de energie. Răcirea se face la un nivel redus de resurse, aparatul fiind ecologic. Consumul anual de curent este de doar 351 kwh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LCD,
  • sistem de răcire frigider/congelator NO FROST,
  • capacitate mare,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.1
Performanțe - 9.2

9.2

O alegere inspirată

Beko DBKEN400X+ este o combină frigorifică extrem de elegantă, cu o capacitate suficient de mare, pentru a se potrivi unei familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.