Beko DBKEN386XWD+ – combina frigorifică modernă la preț bun

Dacă vrei să îți schimbi frigiderul vechi, momentul este unul prielnic, având în vedere prețurile reduse și oferta variată a producătorilor. Combina Beko DBKEN386XWD+poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat), având astfel un raport calitate-preț excelent.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul combinei va schimba cu siguranță aspectul bucătăriei, mai ales că aceasta are dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm, fiind destul de înaltă. Carcasa din inox este prevăzută cu un strat antiamprentă, așa că va arăta mereu bine și va fi ușor de curățat. La aspectul modern contribuie și panoul de control cu ecran LCD și funcții touch, alături de dozatorul de apă. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate, oferind o deschidere confortabilă. Acestea sunt şi reversibile, așa că sensul de deschidere se poate stabili pe oricare dintre părți. În plus, garniturile sunt prevăzute cu un strat special care împiedică acumularea de bacterii.

Poze cu combina frigorifică

Beko DBKEN386XWD+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate totală de 321 litri, fiind potrivită pentru toate familiile.

Frigiderul are o capacitate de 231 de litri, acesta fiind organizat în 4 rafturi alcătuite din sticlă rezistentă. Compartimentele pentru fructe și legume sunt foarte generoase, pentru păstrarea acestora în stare proaspătă pentru mai mult timp existând o funcție specială de ionizare care neutralizează bacteriile și microorganismele, evitând în același timp apariția mirosurilor neplăcute.

Ușa este prevăzută cu 5 suporturi de diferite dimensiuni, oferindu-ţi de asemenea și un suport metalic special pentru sticle. Iluminarea se face prin LED-uri, acestea oferind o vizibilitate foarte bună și fiind, în același timp, economice. După cum spuneam înainte, ușa frigiderului este prevăzută cu un dozator de apă care îți permite să bei un pahar cu apă rece fără a mai deschide ușa, temperatura interioară fiind astfel protejată.

Congelatorul are o capacitate de 90 de litri și este organizat în 3 compartimente spațioase din plastic transparent. Capacitatea de congelare este de 6 kg în 24 de ore, fiind mai mare decât media de pe piață.

Partea tehnică este foarte bine pusă la punct, fiind disponibile astfel cele mai noi tehnologii frigorifice. Întâlnim așadar tehnologia de răcire Full No Frost care împiedică formarea de gheață în întreg interiorul, asta înseamnând că nu vei mai avea de dezghețat combina. Apoi, răcirea este de tip Multiflow, așa că aerul rece este distribuit uniform prin intermediul unui ventilator. Poziția alimentelor pe raft nu mai este importantă, iar, în plus, sistemul Multiflow permite reglarea rapidă a temperaturii interioare după deschiderea ușii. Pentru o performanță ridicată, este implicat și sistemul Active Duo Cooling care face posibilă o răcire cu 20% mai rapidă.

O performanță atât de ridicată nu atrage, însă, un consum foarte mare. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum energetic anual de doar 322 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design elegant de calitate
  • Capacitate mare de depozitare
  • Organizare personalizată a interiorului
  • Tehnologii frigorifice performante

Contra:

  • Consum de energie ce putea fi îmbunătățit pentru un pachet ideal

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.3
Performanțe - 9.6

9.4

O alegere eficientă

Beko DBKEN386XWD+ este o combină frigorifică elegantă, dotată cu tehnologia NO FROST, astfel că întrținerea ei este cât se poate de ușoară.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.