Beko DBKEN365X+ – cu design antiamprentă

Combina frigorifică Beko DBKEN365X+ este un aparat electrocasnic de ultimă generaţie care are toate calităţile unui frigider de calitate. Combina frigorifică Beko are un exterior acoperit cu un strat de inox şi protecţie împotriva amprentelor, motiv pentru care acest model este potrivit chiar şi pentru cele mai moderne bucătării.  Preţul acestuia este de aproximativ 1899 lei (verifică preț actualizat)şi poate fi achiziţionat atât online cât şi din magazinele convenţionale.

Producătorul Beko oferă o garanţie de 24 de luni cu posibilitatea extinderii acesteia în magazinele partenere. Atât frigiderul cât şi congelatorul au o capacitate mare şi o clasă energetică eficientă care facilitează economisirea consumului de energie electrică. Această combină frigorifică are o înălţime de 185.3 cm, o lăţime de 59.5 cm  şi o adâncime de 65 cm. Acesta este un model No Frost, care nu necesită acţiuni de dezgheţare manuală şi are un design practic, cu un congelator încorporat în partea de jos a combinei.

Poze cu combina frigorifică Beko DBKEN365X+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală a combinei este de 318 litri, având un volum net al frigiderului de 219 litri şi un volum net al congelatorului de 99 litri. Modelul dispune de un afişaj cu LCD în exterior, încorporat în uşa frigiderului şi oferă posibilitatea informării rapide cu privire la temperaturile existente în frigider şi în congelator, funcţiile active şi alte date. Clasa de eficienţă energetică este A+, iar consumul energetic anual mediu este de 336 kWh.

Aparatul frigorific dispune de o serie de funcţii care aduc numeroase avantaje deţinătorilor, precum funcţia de super-congelare, funcţia de super răcire, funcţia de ionizare, funcţia eco Fuzzy, Active Dual Cooling System, taste Touch Control, sistemul antibacterian şi altele. Temperaturile din interiorul frigiderului şi al congelatorului sunt setate cu ajutorul tehnologiei digitale, prin reglare electronică.

Frigiderul dispune de 2 rafturi de sticlă, un compartiment unde poate fi păstrată temperatura de 0 grade Celsius şi un compartiment pentru fructe şi legume. Congelatorul dispune de 3 compartimente de dimensiuni mari şi are o capacitate de congelare de 5 kg/24 h. Uşa frigiderului este dotată cu accesorii precum suportul pentru sticle, suportul pentru ouă şi o tavă pentru cuburi de gheaţă. Deschiderea uşii frigiderului are loc pe partea dreaptă cu ajutorul unui mâner integrat, orizontal, iar interiorul frigiderului este luminat cu LED-uri.

Beko DBKEN365X+ are un singur compresor care funcţionează atât pentru congelator cât şi pentru frigider. Dezgheţarea nu trebuie să aibă loc manual, combina dispunând de un sistem încorporat care este conceput pentru a efectua o dezgheţare automată atunci când este cazul. Sistemul antibacterian al aparatului frigorific este, de asemenea, ajutat de filtrul antibacterian care înlătură bacteriile şi acarienii care se pot depune pe alimentele din interior.

Acest model are un design elegant, fiind potrivit în orice mediu, atât în mediul casnic cât şi în spaţiile comerciale sau birouri. Afişajul LED de care dispune ajută deţinătorii să seteze temperatura foarte uşor şi să îşi dea seama când aceasta a ajuns la valorile setate. Inovaţia cu privire la compartimentul separat care păstrează o temperatură de 0 grade este utilă atunci când se doreşte păstrarea băuturilor răcoritoare sau a produselor care necesită un mediu foarte rece.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • sistem de răcire frigider/congelator No Frost,
  • display LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Beko DBKEN365X+ este o combină frigorifică cu un design din inox antiamprentă, ce încorporează sistemul de răcire NO FROST.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.