Beko DBKEN326X+ – un frigider convenabil pentru oricine

Un frigider este un aparat frigorific care trebuie să fie prezent în orice bucătărie indiferent de locaţia unde se află. Dacă îţi place sau dacă trebuie să petreci foarte mult timp în bucătărie atunci trebuie să ştii că frigiderul cu două uşi Beko DBKEN326X+ este un posibil viitor prieten. Indiferent dacă vrei să ţii ceva la rece sau dacă vrei să pui la congelator, acest aparat frigorific este ceea ce ai nevoie. Dacă vrei să îl achiziţionezi, mai trebuie să ştii că vei avea nevoie de un spaţiu de 1840 x 595 x 600 mm, dar şi de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat), aceasta fiind valoarea în jurul căreia oscilează preţul la magazinele de specialitate, dar şi cele din mediul online.

Având un design modern şi o nuanţă a inoxului, acest aparat se încadrează perfect în orice bucătărie. Structura sa, cu frigiderul în partea superioară şi cu congelatorul în cea inferioară, vine în ajutor, întrucât nu ai de luat în fiecare zi ceva din cel din urmă. Tot un avantaj este şi forma uşilor şi mânerele încorporate, acesta având uşile reversibile, iar în variana standard deschiderea se face spre dreapta. În cadrul uşilor mai avem şi protecţia antibacteriană, membrana acestora conţinând substanţe speciale care împiedică formarea bacteriilor.

Poze cu combina frigorifică

Beko DBKEN326X+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La exterior avem ca şi element principal afişajul electronic, un afişaj care ne permite selectarea temperaturilor specifice fiecărui compartiment, o temperatură pentru frigider şi una pentru congelator. Acest panou frontal ne permite şi selectarea programului de funcţionare dorit de către utilizator. Privind la interior putem observa foarte bine la congelator trei sertare destul de încăpătoare şi un volum al acestuia de 90 litri.

La frigider avem un compartiment pentru fructe şi legume, un compartiment pentru brânzeturi, dar şi trei rafturi din sticlă care au o poziţie reglabilă. Pe uşa frigiderului sunt prezente trei suporturi pentru diversele alimente sau recipiente. Suplimentar în frigider mai avem un raft pentru sticle, dar şi un suport pentru ouă.

Dacă trebuie să abordăm şi problema performanţelor acestui aparat frigorific, este de menţionat faptul că nu doar din punct de vedere estetic avem un produs modern ci şi din punct de vedere funcţional. Printre funcţiile principale ale sale putem menţiona cea de Active Dual Cooling care ajută la o răcire mai rapidă şi o menţinere optimă a umidităţii, funcţia de răcire No Frost care împiedică formarea gheţii în interiorul frigiderului dar ne şi ajută prin eliminarea decongelării periodice.

Tot din punct de vedere funcţional vorbim şi în momentul în care precizăm funcţia Holiday, o funcţie pentru a economisi energie atunci când suntem în vacanţă prin reducerea consumului congelatorului. Menţinerea prospeţimii alimentelor se datorează şi prezenţei funcţiei multiflow care ajută la circularea curenţilor de aer cu ajutorul ventilatorului încorporat. Dacă ar fi să analizăm doar consumul de 322 kWh/an, am putea spune că are un consum destul de mare dar, dacă privim volumul net total de 287 litri, acest consum pare destul de bun, fapt care îl poziţionează şi în clasa energetică A+.

Analizând toate specificaţiile, atât de aspect dar şi cele de funcţionare, putem spune că avem în faţă un produs de nota 10. Clasa energetică bună A+, care se datorează şi sistemului de avertizare dacă uşa rămâne deschisă, volumul destul de mare, dar şi autonomia de 17 ore fără curent ne garantează că avem un produs eficient.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • LCD,
  • sistem de răcire NO FROST,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 9.1
Performanțe - 9.2

9.1

O alegere excelentă

Beko DBKEN326X+ este o combină frigorifică bine compartimentată, ce te ajută să păstrezi prospețimea alimentelor pentru mai mult timp.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.