BEKO DBK386WD+ – combina frigorifică atentă la detalii

Combina frigorifică reprezintă un aparat electrocasnic principal pentru bucătărie, de calitatea acestuia depinzând starea bună a alimentelor. Combinele Beko sunt cunoscute pe piață datorită dotărilor performante și atenției acordate detaliilor, astfel încât familiile să beneficieze la maximum de pe urma acestora. Modelul BEKO DBK386WD+ este unul prietenos atât în ceea ce privește aspectul, cât și în ceea ce privește dotările și prețul. Combina frigorifică BEKO poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1550 lei (verifică preț actualizat). Deși nu beneficiază de un sistem automat pentru dezghețarea congelatorului, combina are o capacitate mare de depozitare, este economică și are detalii care îi aduc plusuri, precum sistemul antibacterian sau organizarea interioară personalizată. Raportul calitate-preț este unul bun, combina meritându-și locul în bucătăria oricărei familii.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Combina frigorifică are un design modern, remarcându-se prin liniile ferme și aspectul curat. Logo-ul Beko este singurul care rupe albul imaculat pe ușa frigiderului. Impresia generală este că avem de-a face cu un aparat de calitate. Deschiderea standard se face spre dreapta, dar ușile sunt reversibile și se poate schimba direcția de deschidere. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale care au un strat special antibacterian și, în plus, chiar și garniturile de pe uși cu rol în etanșare conțin aditivi speciali care previn formarea bacteriilor. Prin urmare, combina Beko se asigură că igiena este întotdeauna la un nivel înalt în apropierea alimentelor. Având dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm, combina este destul de înaltă. Cu o totală de 331 de litri, putem spune că modelul este foarte încăpător.

Poze cu combina frigorifică BEKO DBK386WD+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește organizarea interioară, combina are un frigider cu 4 rafturi din sticlă și 7 suporturi pe ușă și un congelator cu 3 compartimente încăpătoare.

Frigiderul are o capacitate de 244 de litri și beneficiază de un sistem automat pentru dezghețare. Suporturile de pe ușă sunt personalizate, astfel încât să poată fi depozitate sticle și recipiente de diferite dimensiuni. De asemenea, frigiderul este iluminat în interior și are termostat reglabil. Nu în ultimul rând, este de remarcat faptul că frigiderul are un dozator de apă special pentru răcirea și dozarea acesteia. Dozatorul este plasat pe exteriorul ușii frigiderului, fiind foarte ușor de folosit.

Congelatorul are o capacitate de 87 de litri și o putere de congelare de 5 kg în 24 de ore. Congelatorul are și o funcție de super-congelare pentru alimentele care necesită o depozitare de durată la o temperatură foarte joasă. Din păcate, congelatorul nu beneficiază de funcție automată pentru dezghețare, utilizatorul fiind nevoit să facă periodic această operațiune manual.

Drept accesorii, combina are un suport pentru ouă, unul pentru sticle și o tavă pentru gheață. BEKO DBK386WD+ are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Autonomia de rezistență fără curent electric este de 18 ore, așa că alimentele vor rămâne în siguranță chiar și în caz de pană de curent.

Referitor la consum, combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Prin urmare, consumul este unul redus. Mai exact, consumul anual de energie este de doar 267 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • prețul este accesibil,
  • are dozator de apă

Contra:

  • nu are sistem de răcire No Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

BEKO DBK386WD+ este o combină frigorifică cu o capacitate generoasă, economică, cu o serie de specificații interesante, ce poate fi găsită la un preț decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.