Beko DBK3862WD+ – combina frigorifică dotată cu două compresoare

Modelele de combine frigorifice cu două compresoare sunt destul de rare, cele mai multe dintre acestea folosind unul singur care să regleze temperatura atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Un model atractiv cu două compresoare este Beko DBK3862WD+. Acesta oferă o capacitate mare de depozitare, un interior ușor de personalizat și un consum mic de energie. Modelul poate fi găsit în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1649 lei (verifică preț actualizat), având astfel un raport calitate-preț foarte bun. Modelul se remarcă prin folosirea a două compresoare și posibilitatea reglării autonome a temperaturii în fiecare compartiment, capacitatea mare de depozitare și consumul redus de energie. Un punct în minus ar putea fi reprezentat de lipsa tehnologiei No Frost, dar procesul de dezghețare ar trebui să fie mai ușor de realizat datorită faptului că există un compresor dedicat congelatorului.

Designul combinei este modern, aceasta remarcându-se prin aspectul perfect etanș și prin dimensiuni. Dimensiunile sunt de 201 x 59.5 x 60 cm, având de-a face cu un model foarte înalt. Carcasa este albă, iar mânerele ușilor sunt argintii. Pe ușa frigiderului întâlnim și un dispenser pentru apă. Ușile se deschid în mod standard spre partea dreaptă, dar balamalele sunt reversibile și sensul de deschidere se poate schimba.

Poze cu combina frigorifică Beko DBK3862WD+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 331 de litri și este suficient de generoasă pentru a face față unei familii.

Frigiderul are o capacitate de 244 de litri și este organizat în 4 rafturi reglabile pe înălțime. Rafturile sunt alcătuite din sticlă rezistentă, fiind ușor de curățat. Este disponibil și câte un compartiment pentru fructe și unul pentru legume. Pe ușă există 7 suporturi, dintre care 4 mici și 3 mari. Suportul de deasupra este acoperit cu un capac. Frigiderul beneficiază de iluminare interioară și este prevăzut suplimentar și cu un suport special pentru sticle. Este de remarcat prezența unui sistem automat de dezghețare No Frost, astfel încât formarea de gheață este împiedicată.  Prin urmare dezghețarea frigiderului nu este necesară, iar alimentele se păstrează proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

Congelatorul are o capacitate de 87 de litri și este organizat în 3 compartimente spațioase alcătuite din plastic transparent rezistent. Capacitatea de congelare este de 9 kg în 24 de ore, valoarea fiind mai mare decât media de pe piață. Congelatorul nu beneficiază de un sistem automat de dezghețare, acest proces trebuind să fie realizat manual de câteva ori pe an. Cum congelatorul beneficiază de propriul termostat, acest lucru este mult mai ușor de realizat.

Modelul oferă drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă. La nivel tehnic, combina are două compresoare și folosește agentul de răcire R600a. Reglarea autonomă a temperaturilor pentru frigider și congelator este disponibilă datorită derulării a două circuite frigorifice independente.

Beko DBK3862WD+ se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric. Consumul anual este de 310 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 20 de ore, reușind să păstreze în siguranță alimentele în această perioadă, la fel ca și cum ar funcționa în mod normal.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • capacitate generoasă

Contra:

  • nu are sistem de răcire NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko DBK3862WD+ este o combină frigorifică elegantă, cu o capacitate extrem de mare, ce se potrivește utilizatorilor cu familii numeroase.

User Rating: 2.15 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.