Beko DBK346XI+ – combina frigorifică modernă accesibilă

Pentru cei care își doresc să schimbe vechiul frigider cu unul nou și urmăresc un model modern la preț bun, Beko DBK346XI+ poate reprezenta o alegere ideală. Acesta beneficiază de dotări echilibrate, care se completează pentru a oferi randamentul maxim posibil. Combina frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 45 de lei.  Modelul se remarcă prin capacitatea bună de depozitare, organizarea interioară echilibrată, designul modern și consumul redus. Din păcate aparatul nu dispune de tehnologia No Frost pentru dezghețarea automată, dar prezența acesteia ar fi ridicat și prețul. Raportul calitate-preț general este unul bun, alegerea fiind una inspirată.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Combina Beko are un design modern și este disponibilă pe argintiu. Modelul lasă impresia unei închideri perfect etanșe și are ușoare note minimaliste. Ușile frigiderului se deschid în mod standard spre dreapta, direcția putând fi schimbată dacă este necesar, datorită balamalelor reversibile. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale pentru o deschidere ușoară. Modelul are dimensiunile de 186.5 x 59.5 x 60 cm.

Poze cu combina frigorifică

Beko DBK346XI+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate totală de 295 de litri, fiind destul de spațioasă.

Frigiderul are o capacitate de 205 litri și beneficiază de iluminare interioară. Frigiderul este organizat în 4 rafturi alcătuite din sticlă rezistentă. Rafturile sunt ajustabile, putând fi reglate în funcție de situațiile particulare. Compartimentele pentru fructe și legume sunt spațioase. Vei găsi de asemenea și un suport metalic special pentru sticle, ce poate fi poziționat sub unul dintre rafturi. Vei putea depozita astfel mai multe sticle, lucru ce se dovedește util în cazul unor petreceri sau sărbători. Pe ușă se află 4 suporturi de diferite înălțimi, potrivite pentru depozitarea diferitelor tipuri de recipiente. Suportul superior este acoperit. Răcirea se face prin intermediul curenților de aer ventilați, temperatura fiind uniformă în întreg interiorul. Pentru siguranța ta și a alimentelor, garniturile sunt prevăzute cu un strat special antibacterian. În acest fel alimentele sunt păstrate departe de mucegai și bacterii.

Congelatorul are o capacitate de 90 de litri și este organizat în 3 compartimente spațioase. Sertarele sunt alcătuite din plastic transparent rezistent, așa că vei avea o vizibilitatea bună asupra conținutului, fără a mai fi necesar să le deschizi pentru a vedea ce se află în ele. Capacitatea de congelare este de 5 kg/24 h, având o valoare peste media de pe piață. Ai la dispoziție și o funcție de super-congelare. Din păcate modelul nu dispune de un sistem automat de dezghețare, fiind necesar să îl decongelezi manual periodic.

Combina frigorifică este extrem de silențioasă, având un nivel de zgomot de doar 40 dB. Termostatul este reglabil.

În ceea ce privește consumul, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că este unul redus. Valoarea anuală este de 267 kwh. Modelul beneficiază de o autonomie fără curent de 18 ore. Cu alte cuvinte, atunci când ai probleme la panoul electric, alimentele sunt păstrate în continuare în siguranță în acest interval de timp, oferindu-ți flexibilitate în efectuarea reparațiilor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu este dotată cu tehnologia NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.6
Design - 8.2
Performanțe - 8

8.3

O alegere accesibilă

Beko DBK346XI+ este o combină frigorifică cu un design din inox și un preț destul de accesibil, astfel că modelul îmbină eleganța cu utilitatea.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.