Beko DBK 386 WDR+ – combină frigorifică inteligentă, cu înregistrare vocală

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ este un produs modern care impune standarde ridicate în ceea ce privește design-ul și utilitatea în căminele tuturor. Acest frigider are o culoare albă și tente de argintiu în jurul ecranului iluminat prin lumini abastre și în interiorul dispenserului pentru apă. Clasa energetică a frigiderului asigură un consum energetic mic și calitate maximă. Aceasta combină frigorifică poate fi achiziționată la prețul de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent având în vedere funcțiile sale.

Combina frigorifică Beko poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Modelul Beko aduce avantajele prospețimii pentru clienții săi prin tehnologii care imită procesul de fotosinteză, asigurând prospețimea produselor și valoarea nutritivă a acestora. Mai mult decât atât, mânerul, ușile frigiderului și congelatorului și garnitura pentru etanșare sunt dotate cu o protecție antibacteriană, conținând aditivi speciali în scopul protecției utilizatorilor împotriva bacteriilor. Modelul în două uși conține spațiu pentru frigider și congelator, compartimentat în mod practic, oferind un design elegant. La design contribuie și display-ul încorporat pe ușă care are rolul de a înregistra și de a reda mesaje vocale, de a programa alarma și de a arăta ora exactă. Pe ușa frigiderului, împreună cu display-ul se află și dozatorul de apă care răcește apa potabilă, având o conexiune la conductă. Acesta este foarte comod de utilizat întrucât dispune și de un spațiu pentru pahar. 

Poze cu combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 ale acestei combine sunt ideale pentru persoanele care dispun de spațiu atât în lungime cât și în lățime. Volumul net total al acesteia este de 331 de litri, fiind împărțit în 244 litri care reprezintă volumul net al frigiderului și 87 de litri care reprezintă volumul net al congelatorului. Volumul brut al întregii combine este de 380 de litri. Beko DBK 386 WDR+ consumă 281 kwh pe an, având o clasă energetică satisfăcătoare.

Atât ușa frigiderului cât și cea a congelatorului sunt preinstalate pentru a se deschide înspre partea dreaptă, însă ele sunt reversibile și se pot modifica pentru a se deschide înspre partea stângă. Mânerul ușii este vertical, iar în interior pot fi observate cele patru rafturi de sticlă din frigider, șapte suporturi pentru interiorul ușii, patru mici și trei mari, un compartiment încăpător pentru legume și fructe și un compartiment pentru unt sau brânzeturi. De asemenea, congelatorul dispune de trei compartimente spațioase și o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore.

În timp ce sistemul de dezghețare al frigiderului este automat și nu necesită oprirea curentului pentru a se dezgheța, congelatorul are nevoie de o dezghețare manuală. Acest model are un singur compresor pentru frigider și congelator și o autonomie de 18 ore în cazul în care nu este alimentat cu energie electrică. Agentul de răcire utilizat este același care se regăsește în majoritatea tipurilor de frigidere din zilele noastre și anume R600a, adică freonul.

Nivelul de zgomot de 40 de decibeli este mediu. Marile avantaje pe care le oferă această combină frigorifică sunt design-ul elegant, capacitatea mare, faptul că include și o funcție de super-congelare care accelerează procesul de congelare, sistemul antibacterian și lumina albastră pentru cutia legumelor care ajută la păstrarea prospețimii acestora.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant
  • spațios,
  • oferă autonomie de până la 18 ore,
  • cu înregistrare vocală,
  • cu dozator de apă,
  • funcția Blue Light

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Beko DBK 386 WDR+ este o combină frigorifică cu un design sofisticat, dar și cu funcții pe măsură, ideale pentru utilizatorii ceva mai pretențioși.

User Rating: Be the first one !

3 comentarii

  1. Din pacate dupa 5 ani si 4 luni a crapat o conducta cu freon.pot sa il arunc la tomberon!E de nimic !

  2. Poate fi oprita functia blue light ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.