Beko CN147230DM – combina frigorifică XXL performantă

Pentru cei care își doresc o combină frigorifică cu o capacitate mare de depozitare, un design elegant și tehnologii performante, modelul Beko CN147230DM este unul foarte atractiv, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2699 lei (verifică preț actualizat). Fiecare leu din preț este însă perfect argumentat de dotările acesteia. Sunt de remarcat mai ales capacitatea foarte mare de depozitare, tehnologia Full No Frost însoțită de multe alte tehnologii frigorifice avansate, precum și consumul energetic extrem de redus.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul acestuia este modern și se face remarcat încă de la prima vedere prin dimensiuni. Acesta ocupă un spațiu de 194.5 x 70 x 68 cm, fiind destul de înalt. Modelul este disponibil pe argintiu. Aspectul modern este susținut și de existența unui ecran LCD dotat cu touch și a unui dozator de apă. Ușile se deschid spre dreapta, dar există posibilitatea schimbării sensului de deschidere datorită balamalelor reversibile. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale pentru o deschidere ușoară.

Poze cu combina frigorifică Beko CN147230DM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate totală de 432 litri, fiind una dintre cele mai mari de pe piață.

Frigiderul are o capacitate de 307 litri. Acesta este organizat în 4 compartimente, generoase alcătuite din sticlă rezistentă. Sunt disponibile compartimente duble pentru legume și fructe, iar ușa este prevăzută cu 5 suporturi. Există în același timp un suport special pentru sticle și unul pentru ouă.

Congelatorul are o capacitate de 125 de litri, oferind suficient spațiu pentru depozitarea de alimente pe termen lung pentru întreaga familie. Congelatorul are 3 compartimente spațioase și are o capacitate de congelare de 6 kg în 24 de ore, având un randament peste medie. Există o tăviță specială pentru gheață.

În ceea ce privește dotările tehnice, Beko CN147230DM are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Este de remarcat în primul rând existența sistemului Full No Frost care împiedică formarea de gheață atât în frigider, cât și în congelator. Interiorul combinei beneficiază și de sistemul Active Dual Cooling care asigură o răcire cu 20% mai rapidă și menținerea umidității la un nivel ideal.

Alte beneficii ale sistemului Active Dual Cooling sunt faptul că împiedică amestecarea mirosurilor dintre compartimentele frigiderului și congelatorului și acela că menține alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Nu în ultimul rând, este disponibil și sistemul Multiflow care asigură răcirea prin intermediul curenților de aer ventilați. În acest mod temperatura și umiditatea sunt distribuite uniform, iar temperatura interioară se restabilește rapid după deschiderea ușii.

Suplimentar combina mai beneficiază de funcții de reglare electronică a temperaturii, de super-congelare, de super-răcire și sisteme avansate antibacteriene și de avertizare pentru cazul în care ușa este lăsată deschisă.

Modelul este extrem de silențios, având un nivel de zgomot de doar 40 dB.

Pentru fiecare familie aspectul financiar reprezintă un punct important, iar din acest punct de vedere aparatul stă foarte bine datorită faptului că se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Consumul energetic anual este de doar 311 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 24 de ore, păstrând alimentele în siguranță în cazul căderilor de curent electric.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A++,
  • design elegant,
  • sistem de răcire frigider/congelator No Frost,
  • capacitate generoasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko CN147230DM este una dintre combinele frigorifice cu o capacitate extrem de generoasă, ce o face potrivită pentru familiile foarte numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.