Beko CN147130D – combina frigorifică foarte mare

După cum era de așteptat, cererea pentru combine frigorifice plasate la extreme în ceea ce privește capacitatea de depozitare este ceva mai mică, dar asta nu înseamnă că nu este și relevantă. Beko CN147130D este un model care răspunde cu brio cererii pentru modele foarte mari, potrivite pentru familiile numeroase. Are un preț de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat), iar ratele încep din jurul sumei de 60 de lei. Modelul se remarcă în primul rând prin capacitatea mare de depozitare și tehnologiile frigorifice avansate. Apoi, acesta are un design modern și elegant și un consum redus de energie,  fiind cu atât mai potrivit pentru familiile numeroase, unde facturile trebuie să fie mai mici.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Combina are un design simplu, dar care aduce un aer modern prin accentele argintii și dozatorul de apă. Carcasa este albă în întregime, având un aspect imaculat. Ușile se deschid în mod standard spre dreapta, dar sensul poate fi schimbat pe cealaltă parte dacă utilizatorul are nevoie de acest lucru. Acest lucru este posibil datorită balamalelor reversibile. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale argintii. Dimensiunile totale sunt de 194.5 x 70 x 68 cm, modelul fiind unul destul de înalt.

Poze cu combina frigorifică

Beko CN147130D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate totală de 426 litri, fiind încadrată în rândul celor mai mari de pe piață.

Frigiderul are o capacitate de 301 litri și beneficiază de iluminare interioară. Acesta este organizat în 3 rafturi alcătuite din sticlă. Ușa este prevăzută cu 5 suporturi de diferite înălțimi. Compartimentele pentru fructe și legume sunt generoase și ai la dispoziție și compartimente pentru păstrarea alimentelor proaspete înainte de gătit. Acestea sunt ideale pentru pește și carne. Dozatorul pentru apă este plasat pe ușă și este prevăzut cu un sistem special de protecție împotriva copiilor, accesul putând fi blocat prin intermediul unui buton.

Congelatorul are o capacitate de 125 de litri, fiind ideal pentru păstrarea cantităților mari de carne și alimente pentru perioade mai lungi de timp. Congelatorul are 3 compartimente spațioase și are o capacitate de congelare de 6 kg/24 h, mai mare decât media de pe piață. Ai la dispoziție un sistem special pentru realizarea de gheață.

Tehnologiile frigorifice integrate sunt printre cele mai performante.  Combina are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Dintre tehnologii se remarcă în primul rând cea No Frost. Aceasta elimină formarea de gheață în întreg interiorul, nemaifiind necesară dezghețarea manuală. Este de apreciat apoi sistemul de răcire Active Dual Cooling. Acesta asigură un timp de răcire cu 20% mai rapid și menținerea unui grad optim de umiditate.

Sistemul are de asemenea un rol important în împiedicarea amestecării mirosurilor dintre compartimente. Nu va mai trebui să îți faci griji că mirosul de pește va ajunge și pe desertul preferat. Nu în ultimul rând, răcirea se face printr-un sistem Multiflow. Răcirea se face prin intermediul curenților de aer ventilați. Temperatura este astfel uniformă în întreg interiorul, fără a conta poziția pe rafturi a alimentelor.

Un aparat cu o capacitate atât de mare și tehnologii performante avea nevoie de un consum energetic redus pentru a alcătui un pachet complet, lucru care s-a și întâmplat. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • sistem de răcire NO FROST atât pentru frigider, cât și pentru congelator,
  • capacitate mare,
  • dozator de apă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.7
Design - 9.5
Performanțe - 9.6

9.6

Pentru o familie numeroasă

Beko CN147130D este o combină frigorifică elegantă, cu o capacitate generoasă, potrivită pentru o familie cu ceva mai mulți membri.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.