Beko CN 147130 DX BK – o combină frigorifică spațioasă

Majoritatea frigiderelor de pe piață au o capacitate medie, aceasta fiind suficientă pentru cei mai mulți dintre utilizatori. Pentru cei care au nevoie, însă, să depoziteze cantități mari de alimente pentru familie, Beko CN 147130 DX BK reprezintă o opțiune excelentă. Prețul pentru combina frigorifică este de aproximativ 2340 lei (verifică preț actualizat). Punctul forte al modelului Beko este capacitatea mare de depozitare.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Combina are un design modern și este alcătuită din inox, pentru un aspect foarte atractiv. Inoxul a fost dotat cu protecție antiamprentă, astfel încât urmele să nu rămână niciodată vizibile. Ușile frigiderului se deschid în mod standard spre dreapta, dar, dacă utilizatorul are nevoie să schimbe deschiderea spre stânga, acest lucru este posibil datorită faptului că ușile sunt reversibile. Combina are frigiderul plasat în partea de sus, iar congelatorul în partea de jos. Fiecare ușă este prevăzută cu un mâner vertical. Dimensiunile de 191.5 x 70 x 68 cm fac aparatul destul de compact, în ciuda capacității foarte mari. Frigiderul beneficiază și de un dozator extern de apă dotat cu funcție specială de securitate pentru copii.

Poze cu combina frigorifică Beko CN 147130 DX BK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate totală de 426 litri, fiind una dintre cele mai mari de pe piață. Frigiderul are o capacitate de 301 litri și beneficiază de iluminare interioară. Frigiderul este organizat în 3 compartimente, iar rafturile sunt alcătuite din sticlă. Există compartimente speciale pentru legume și fructe, iar ușa este prevăzută cu 5 suporturi. Congelatorul are o capacitate de 125 de litri, fiind mai mult decât suficient pentru păstrarea cărnii și preparatelor pentru sărbători pe timp de iarnă. Congelatorul are 3 compartimente spațioase și are o capacitate de congelare de 6 kg/24 h. Drept accesorii, combina aduce un suport pentru ouă, unul pentru sticle și o tavă pentru gheață.

În ceea ce privește dotările tehnice, combina are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Combina beneficiază, în primul rând, de sistemul No Frost care împiedică formarea de gheață în interior. Este evitat, astfel, procesul neplăcut de dezghețare manuală. Datorită sistemului Active Dual Cooling, răcirea este cu 20% mai rapidă, iar umiditatea atinge un nivel ideal. În același timp, amestecarea mirosurilor dintre compartimentele frigiderului și congelatorului este îndepărtată, iar alimentele se păstrează proaspete. Un alt sistem util este cel Multiflow care asigură răcirea prin intermediul curenților de aer ventilați. Astfel, temperatura și umiditatea sunt distribuite uniform și, în același timp, temperatura interioară se restabilește rapid după deschiderea ușii.

Beko CN 147130 DX BK a mai fost dotată cu funcții de reglare a temperaturii, de super-congelare, de super-răcire și cu un sistem antibacterian avansat. Nu în ultimul rând, combina are un sistem de avertizare pentru situația în care ușa este lăsată deschisă.

Combina frigorifică este extrem de silențioasă, având un nivel de zgomot de doar 40 dB.

Aparatul are un consum energetic de doar  0.767 kWh/24 h și de 307 kWh/an. Acest lucru este posibil datorită apartenenței la clasa de eficiență energetică A++. Combina are o autonomie fără curent de 24 de ore, asigurându-se astfel că alimentele rămân în siguranță în cazul căderilor de curent electric.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • spațios,
  • No Frost,
  • oferă autonomie de până la 24 ore,
  • silențioasă,
  • dozator de apă

Contra:

  • nu are afișaj LED

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Beko CN 147130 DX BK este cu atât mai atractivă cu cât capacității mari i-au fost asociate tehnologii frigorifice avansate, păstrându-se în același timp un preț bun.

User Rating: 2.27 ( 3 votes)

Un comentariu

  1. După acest articol am comandat si eu una !Să vedem cum se comporta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.