Beko BKN400X+ – un model cu o capacitate mare

Combina frigorifică Beko BKN400X+ este un produs electrocasnic care aparţine noii generaţii de frigidere, având o clasă de eficienţă energetică A+ şi o capacitate de 356 litri. Are un preț de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat). Tehnologia din domeniul aparatelor frigorifice avansează în mod continuu, producătorii oferind pieţei modele foarte performante, cu capacităţi mari şi inovaţii în ceea ce priveşte sistemele de funcţionare ale acestora. Acest model deţine tehnologia No Frost care permite dezgheţarea automată a frigiderului şi a congelatorului, pentru un confort mai ridicat şi o funcţionare continuă.

Design-ul acestuia este unul exclusivist, cu elemente pline de eleganţă. Oţelul inoxidabil care se regăseşte în exteriorul frigiderului conţine un strat anti-amprente care împiedică depunerea grăsimilor şi a urmelor. Culoarea inoxului este potrivită în orice bucătărie, iar dimensiunile acestuia sunt potrivite pentru orice spaţiu. Combina frigorifică Beko este practică datorită compartimentelor frigiderului şi congelatorului care sunt amplasate în aşa fel încât să ofere confort şi siguranţă.

Poze cu combina frigorifică Beko BKN400X+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, acest produs este unul superior care dispune de funcţii precum Eco Fuzzy, funcţia pentru super congelare, funcţia pentru super răcire, etc. Interiorul aparatului frigorific este dotat cu un sistem antibacterian care previne depunerea bacteriilor pe alimente şi pe pereţii frigiderului. Totodată, este echipat cu un sistem sonor de avertizare care informează deţinătorul atunci când uşa este deschisă, împiedicând pierderea aerului rece şi modificarea temperaturii.

Volumul net total al combinei este de 356 litri, dintre care 99 litri este capacitatea netă a congelatorului şi 257 este cea a frigiderului. Volumul brut total este de 400 litri. În ceea ce priveşte consumul de energie electrică, acest frigider are un consum anual de 351 kWh şi are o clasă de eficienţă energetică A+. Frigiderul este dotat cu rafturi de sticlă foarte rezistente la şocuri, un compartiment pentru legume şi fructe, iar uşa frigiderului este dotată cu accesorii pentru sticle, pentru ouă şi o tavă pentru cuburile de gheaţă.

Congelatorul funcţionează cu ajutorul aceluiaşi compresor ca şi frigiderul şi are o capacitate de congelare de 5 kg/24 h. În interior, este dotat cu 3 compartimente de dimensiuni mari, sub forma unor sertare. Aici pot fi depozitate cărnuri, fructe, legume, brânzeturi, lactate, etc. Atât congelatorul cât şi frigiderul pot fi deschise numai din partea dreaptă cu ajutorul unor mânere ascunse care sunt amplasate în partea inferioară, respectiv superioară a uşii. Acest mâner este orizontal şi integrat în uşă, oferind întregii combine un aspect compact şi elegant.

Dimensiunile frigiderului sunt potrivite chiar şi pentru cele mai strâmte spaţii, comparativ cu alte modele din aceeaşi gamă. Aşadar, Beko BKN400X+ are o înălţime de 201 cm, o lăţime de 59.5 cm şi o adâncime de 65 de cm. Utilizarea  acestui model este foarte simplă, iar iluminarea cu LED oferă un ambient plăcut atât pe timpul zilei cât şi pe timpul nopţii. Acest model nu este dotat cu un ecran digital pentru setarea temperaturii, aşadar aceasta va fi setată din interior, cu ajutorul unui buton rotativ mecanic. În funcţie de volumul de alimente şi de anotimp, deţinătorii frigiderului vor seta treptele de temperatură în aşa fel încât temperatura să fie suficient de scăzută.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • sistem de răcire frigider/congelator No Frost,
  • capacitate mare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Beko BKN400X+ este o combină frigorifică ce îmbină în mod armonios tehnologia cu designul modern și elegant, ce poate fi achiziționată la un preț decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.