Beko BKN365X+ – o combină frigorifică elegantă, cu sistem No Frost

Combina frigorifică Beko BKN365X+ este unul dintre cele mai noi modele apărute pe piaţa aparatelor electrocasnice. Utilitatea acestuia se regăseşte în orice locuinţă unde este nevoie de un aparat frigorific de calitate care să îndeplinească toate funcţiile de păstrare şi depozitare a alimentelor. Preţul aproximativ al acestui model este de 1799 lei (verifică preț actualizat). Produsul poate fi achiziţionat online sau din magazinele convenţionale, la preţuri similare.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Această combină deţine tehnologia No Frost, o tehnologie apărută în ultimii ani în acest domeniu, care aduce confort şi posibilitatea unei funcţionări continue, fără întreruperi. Aşadar, modelele No Frost nu necesită acţiuni de decongelare manuală, datorită sistemului încorporat care efectuează această acţiune în mod automat. În acest fel, deţinătorii nu vor fi nevoiţi să deconecteze aparatul electrocasnic de la energia electrică, decât în cazuri extreme. Totodată, funcţia încorporată No Frost nu permite depunerea straturilor de gheaţă în interiorul frigiderului sau al congelatorului, oferind proprietarilor o experienţă mult mai plăcută şi o utilizare mai uşoară. Producătorul Beko oferă o garanţie de 24 de luni care poate fi extinsă în magazinele partenere contra cost.

Poze cu combina frigorifică Beko BKN365X+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală a frigiderului este de 318 litri, având un volum net al frigiderului de 219 litri şi un volum net al congelatorului de 99 litri. În schimb, volumul brut total este de 365 litri. Din punct de vedere energetic, acest produs are un consum mic, încadrându-se în clasa de eficienţă energetică A+ şi având un consum mediu anual de 336 kWh.

Compartimentarea este facută în mod practic, congelatorul aflându-se în partea inferioară, iar frigiderul în partea superioară, oferind acces la alimentele cel mai frecvent consumate. Aşadar, frigiderul este dotat cu rafturi din sticlă şi un compartiment de legume şi fructe, iar congelatorul este dotat cu 3 compartimente de dimensiuni mari care sunt concepute sub forma unor sertare. Capacitatea de congelare a acestuia este de 5 kg/24 h.

Funcţiile de care dispune Beko BKN365X+ sunt numeroase: funcţia de super congelare, funcţia de super răcire, sistemul antibacterian care funcţionează cu ajutorul filtrului antibacterian, sistemul de avertizare pentru cazurile în care uşa rămâne deschisă, funcţia Eco Fuzzy, Active Dual Cooling System şi un compartiment în interiorul frigiderului care permite depozitarea produselor la o temperatură separată de 0 grade Celsius.

Uşa frigiderului este dotată cu un suport pentru ouă, un suport pentru sticle şi o tavă pentru cuburile de gheaţă. Atât uşa frigiderului cât şi cea a congelatorului se deschid din partea dreaptă, unde se regăseşte un mâner încorporat orizontal. Acesta nu este vizibil în exteriorul frigiderului şi oferă un aspect vizual plăcut. Iluminarea interioară a frigiderului se face cu ajutorul LED-urilor, însă frigiderul nu este dotat cu un ecran digital.

Aşadar, temperatura va fi setată cu ajutorul butonului mecanic rotativ. Frigiderul are o înălţime de 185.3 cm, o laţime de 59.5 cm şi o adâncime de 65 cm. Aceste dimensiuni sunt ideale pentru spaţiile înguste, însă nu este recomandată încorporarea combinei în mobilă, întrucât acesta este un model care necesită un spaţiu de cel puţin 20 de cm între pereţii exteriori şi pereţii încăperii sau mobilier.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • clasa de eficiență energetică A+,
 • design elegant,
 • sistem de răcire frigider/congelator No Frost

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Beko BKN365X+ este o combină frigrifică elegantă, cu sitemul de răcire No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator.

User Rating: 4.68 ( 2 votes)

2 comentarii

 1. Notarea in dreptul butonului mecanic este de la 1-4 max , cum se interpreteaza temperatura ? Spre maxim ( 4 ) inseamna mai rece ? Multumesc .

  • Bună Marian,
   Setările apropiate de poziţia max corespund temperaturilor scăzute ale aparatului (mai rece), iar setările apropiate de poziţia min corespund temperaturilor ridicate (mai cald).
   Dacă temperatura camerei în care este amplasat frigiderul este mai mică de 16°C, se recomandă reglarea termostatului pe poziţia max.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.