Asus VS207DE – un monitor cu preț accesibil

Calitatea imaginii este unul dintre aspectele cele mai importante, indiferent de dispozitivul folosit. Cu atât mai mult în cazul monitoarelor care sunt folosite pentru gaming, calitatea imaginii poate completa experiența. Monitorul Asus VS207DE are un preț accesibil, fiind ideal pentru a completa un sistem desktop mai performant, pentru a echilibra suma totală sau pentru un sistem desktop mai modest. Prețul său este de aproximativ 370 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îi aduce un raport calitate-preț ridicat.

Monitorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Monitorul se remarcă prin designul minimalist, fiind subțire și având un aspect elegant. Ecranul LED de 19.5 inch este de tip Wide și este încadrat de o ramă îngustă, ceea ce îi sporește vizibilitatea. Suportul pentru fixare accentuează designul subţire. Cu o rezoluție de 1600 x 900 pixeli, display-ul poate reda imagini HD în aspect 16:9. Sunt redate până la 16.7 milioane de culori.

Poze cu monitorul LED Asus VS207DE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus VS207DE are un contrast avansat, în format dinamic de 80000000:1, iar în format tipic de 1000:1. Prin funcția Asus Smart Contrast Ratio, luminozitatea fundalului este ajustată astfel încât imaginea rezultată să conțintă cel mai întunecat negru și cel mai deschis alb, rămânând în același timp fidelă realității.

Luminozitatea de 200 cd/mp este însoțită, din păcate, de unghiuri de vizibilitate reduse. Mai exact, unghiurile maxime de vizibilitate sunt de 90 de grade pe orizontală și 65 de grade pe verticală.

Tehnologia Splendid Video Intelligence folosită în exclusivitate de Asus îmbunătățește culorile, luminozitatea, constrastul și claritatea. Performanțele video sunt astfel optimizate, iar fidelitatea imaginilor este ridicată. Monitorul are 6 moduri video disponibile pentru vizionare, care pot fi selectate prin intermediul unui buton cheie. Modurile sunt: Standard, Scenery, Theater, Game, Night View și sRGB. Modul  Theater este ideal pentru vizionarea filmelor și videoclipurilor, modul Scenery pentru vizionarea imaginilor și navigare, modul Night View ajustează imaginile pentru un nivel scăzut de lumină, iar modul Game ajustează performanțele monitorului pentru a oferi cea mai bună experiență de joc.

În plus, imaginea poate fi ajustată în funcție de propriile preferințe sau pot fi folosite setările automate. Tehnologiile SPLENDID Video Preset Mode Selection și SPLENDID Video Intelligence Technology aduc un plus pentru personalizarea imaginii. În funcție de ajustările făcute, consumul poate varia, cel mai mic consum fiind de 16.4 W.

Timpul de răspuns al monitorului este de doar 5 ms, iar dimensiunea unui punct este de 0.270 mm.

Din păcate, monitorul nu beneficiază de TV Tuner sau boxe dar, având în vedere prețul acestuia, acest minus poate fi trecut cu vederea. Prin conectorul VGA monitorul se poate conecta la orice alt dispozitiv care are același port. Monitorul poate fi poziționat și pe perete prin intermediul kit-ului VESA de 75 x 75 mm. Având dimensiunile de 468 x 355.5 x 185 mm și o greutate de doar 2.59 Kg, mutarea pe birou sau fixarea pe perete se face ușor. Fiind dedicat activităților de tip sistem desktop, faptul că nu are boxe sau Tuner TV nu reprezintă un dezavantaj mare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • prețul este decent,
  • unghi de vizibilitate bun

Contra:

  • nu are HDMI

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Prin funcțiile inteligente de imagine și multiplele opțiuni de personalizare, monitorul Asus VS207DE este ideal pentru orice tip de utilizator.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.