Arctic FrigoBeer AK 386B+BEER – combina frigorifică dotată cu accesorii speciale pentru bere

Dacă ești în căutarea unei combine frigorifice noi, accesibile, poți să iei în calcul modelul Arctic FrigoBeer AK 386B+BEER care îți oferă, pe lângă funcțiile clasice, un interior adaptat pentru depozitarea berii. Poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat). Combina se remarcă printr-o capacitate destul de mare de depozitare, o organizare interioară personalizată, gândită special pentru depozitarea de bere și un consum redus de energie. Punctul slab principal al aparatului este lipsa tehnologiei No Frost atât în cazul frigiderului, cât și în cazul congelatorului. Prin urmare, acest proces va trebuit realizat periodic manual, dar trebuie să recunoaștem că existența unui sistem automat de dezghețare ar fi crescut simțitor prețul. Așadar, modelul este unul atractiv pentru iubitorii de bere, și nu numai, având un raport calitate-preț bun.

Designul combinei este unul simplu, aceasta fiind disponibilă pe alb și având ușile prevăzute cu mânere  verticale argintii. Deschiderea standard se face spre dreapta, dar ușile sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba ușor pe cealaltă parte, dacă este necesar.  Modelul are dimensiunile de 201×59,5×60 cm, fiind unul destul de înalt.

Poze cu combina frigorifică Arctic FrigoBeer AK 386B+BEER

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 331 de litri, fiind destul de suficientă pentru a face față unei familii întregi.

Frigiderul are un volum net de 244 de litri și este organizat în 3 rafturi din grătar. Acestea sunt ajustabile pe înălțime și permit personalizarea interiorului în funcție de nevoile de moment. În partea de jos a frigiderului se găsesc compartimente speciale pentru legume și fructe. Ușa este dotată cu 4 suporturi ajustabile și unul special pentru brânzeturi, cu capac. Sunt de remarcat apoi accesoriile speciale pentru a facilita depozitarea eficientă a berii în frigider. Accesoriile sunt gândite chiar pentru toate tipurile de ambalaj de bere, existând astfel un suport din inox pentru doze, ce poate depozita 5 astfel de cutii, un suport din inox pentru sticle și pet-uri de 1l, 2l și 2,5l și, nu în ultimul rând, un raft clasic pentru sticle, pe ușă.

Congelatorul are un volum net de 87 litri și este organizat în 3 sertare spațioase din plastic transparent rezistent. Unul dintre sertare dispune de o funcție de congelare rapidă. De asemenea, sertarul dispune și de funcția Multi Frost Zone care permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevăzut și cu o tăviță detașabilă pentru depozitarea alimentelor de mici dimensiuni. Capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore. Pentru a menține un preț accesibil, congelatorul nu a fost dotat cu un sistem automat pentru dezghețare. Vei fi, astfel, nevoit să decongelezi manual aparatul cam de 2 ori pe an.

La nivel tehnic, Arctic FrigoBeer AK 386B+BEER are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Termostatul este reglabil, iar autonomia fără curent este de 18 ore. Combina beneficiază și de un sistem de siguranță care avertizează atunci când ușa este lăsată deschisă.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum foarte redus de curent electric. Consumul anual este de doar 281 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,
  • design modern,

Contra:

  • lipsește tehnologia No Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Arctic FrigoBeer AK 386B+BEER este o combină frigorifică ce se va potrivi îndeosebi iubitorilor de bere, și asta deoarece are compartiment special destinat dozelor de bere.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.