Arctic ANK366NFS+ – combina frigorifică No Frost accesibilă

Arctic ANK366NFS+ este una dintre cele mai accesibile combine frigorifice No Frost, oferind în același timp o capacitate bună de depozitare, tehnologii atractive și un design elegant. Combina păstrează renumele de producător prietenos față de buzunarele clienților al celor de la Arctic. Se găsește în magazine la un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind o combină frigorifică foarte performantă, care vine însă la un preț accesibil, potrivit pentru familiile cu bugete mai reduse. Combina se distinge prin tehnologia No Frost care vine însoțită de o suită mai largă de tehnologii frigorifice atractive. Acestea asigură o depozitare sigură și eficientă a alimentelor, fără a face însă risipă de energie. Raportul calitate-preț este unul foarte ridicat, combina fiind una dintre cele mai atractive de pe piață.

Combina poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul este foarte modern, fiind disponibil pe argintiu și beneficiind de un panou de control LCD. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale integrate și beneficiază de balamale reversibile, deschiderea putând fi stabilită pe oricare dintre părți. Modelul are dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm, fiind unul destul de înalt.

Poze cu frigiderul

Arctic ANK366NFS+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 321 litri, fiind cu atât mai atractivă cu cât nivelul de preț este sub 2000 lei.

Frigiderul are o capacitate de 231 litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă securizată. Pe ușă vei găsi 4 suporturi, iar în interior două compartimente pentru fructe și legume și unul special  pentru depozitarea alimentelor pretențioase. Compartimentul Eco Fresh păstrează alimentele la temperatura constantă de 0 grade, menținându-le proaspete. Frigiderul este iluminat interior prin LED-uri, soluția fiind economică și eficientă.

Congelatorul are o capacitate de 90 litri și este organizat în 3 compartimente. Capacitatea de congelare este de 6 kg în 24 de ore, fiind mai mare decât media de pe piață. Ca accesorii, vei primi o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, combina folosește un compresor și beneficiază de un termostat reglabil. După cum spuneam și la început, combina beneficiază de tehnologie No Frost, surpriza constând în faptul că aceasta este întâlnită și pentru congelator. Vei scăpa astfel complet de procesul neplăcut de dezghețare. Din fericire, tehnologia No Frost nu este singura tehnologie frigorifică performantă. Vei mai găsi de asemenea tehnologia Eco Breeze care distribuie uniform temperatura, tehnologia Dual Balance care evită amestecarea mirosurilor între compartimente și o funcție de vacanță care menține un consum redus în timpul în care ești plecat în concediu. Poți lăsa astfel câteva alimente în frigider, fără să faci însă risipă de energie.

Că tot veni vorba de energie, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum redus, consumul anual fiind de doar 331 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 17 ore, păstrând alimentele în siguranță în tot acest timp în cazul unei pene de curent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant pe argintiu
  • panou de control LCD exterior
  • capacitate bună de depozitare
  • tehnologie Full No Frost
  • consum bun

Contra:

  • nivelul de zgomot mi-ar fi plăcut să fie mai mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 9.1
Performanțe - 9

9

O alegere inspirată

Arctic ANK366NFS+ este o combină frigorifică dotată cu tehnologii interesante, pentru ca mâncarea să se păstreze proaspătă pentru mai mult timp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.