Arctic ANK366NF+ – combina frigorifică Full No Frost la preț bun

Arctic este un brand renumit pentru prețurile bune pe care le oferă produselor sale, iar modelul Arctic ANK366NF+ nu face excepție. Acesta beneficiază de unul dintre cele mai atractive raporturi calitate-preț de pe piață. Arctic oferă combinei o garanție de 5 ani, aceasta având un preț de 1749 lei (verifică preț actualizat).

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul combinei este unul foarte modern și elegant, aceasta fiind albă și prevăzută cu un diplay LCD pentru controlul temperaturii. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale și beneficiază de balamale reversibile, așa că poți stabili deschiderea pe oricare dintre părți. De asemenea, ușile sunt dotate cu garnituri antibacteriene, împiedicând astfel formarea mucegaiului și protejând alimentele. Modelul are dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm, fiind unul destul de înalt.

Poze cu combina frigorifică

Arctic ANK366NF+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 321 litri, fiind mai mult decât suficientă pentru o familie și oferind un randament bun chiar și pe timpul sărbătorilor, atunci când este necesară depozitarea unei cantități mult mai mari de alimente.

Frigiderul are o capacitate de 231 litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă securizată, iar pe ușă sunt disponibile 4 suporturi de diferite înălțimi. Vei găsi de asemenea compartimentele clasice pentru legume și fructe, dar și unul special pentru depozitarea cărnii sau lactatelor în siguranță. Compartimentul Eco Fresh păstrează alimentele la temperatura constantă de 0 grade, menținându-le proaspete până când urmează să fie gătite sau servite. Frigiderul este iluminat interior prin LED-uri, soluția fiind mai eficientă și mai economică decât cea clasică.

Congelatorul are o capacitate de 90 litri și este organizat în 3 compartimente spațioase alcătuite din plastic transparent. Capacitatea de congelare este de 6 kg în 24 de ore, depășind cu puțin media. Congelatorul beneficiază de o funcție de super-congelare ideală pentru momentele în care ai nevoie să răcești rapid un aliment sau să depozitezi ceva la o temperatură foarte scăzută.

La nivel tehnic, combina folosește un compresor și beneficiază de un termostat reglabil, o surpriză foarte plăcută și punctul forte principal al aparatului fiind tehnologia Full No Frost. Asta înseamnă că nu va mai trebui să dezgheți manual nici frigiderul și nici congelatorul, formarea de gheață fiind oprită. Apoi, tehnologia Eco Breeze reprezintă echivalentul Arctic pentru tehnologia Multiflow, aceasta ajutând la distribuirea uniformă a aerului rece și umidității. Dotările frigorifice incluse sunt mai mult decât atractive pentru acest nivel de preț.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum redus, consumul anual fiind de doar 331 kWh. Totodată, combina are o autonomie fără curent de 17 ore, oferind o siguranță în plus pentru păstrarea alimentelor.

Modelul beneficiază de tehnologie Full No Frost, afișaj LCD, consum redus și are o garanție extinsă, așa că punctează foarte bine pe toate nivelurile și pune probleme serioase competiției.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern și înalt
  • tehnologie Full No Frost
  • capacitate bună de depozitare
  • consum redus de energie

Contra:

  • nivelul de zgomot este ușor mărit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 8.9
Perfromanțe - 9.2

9

O alegere excelentă

Arctic ANK366NF+ este o combină frigorifică cu o capacitate suficient de mare pentru o familie numeroasă, dotată cu tehnologia No Frost.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.