Arctic ANK366B+ – este timpul pentru ceva nou

Fie că ești o persoană care doar vizitează bucătăria sau una care o și utilizează, frigiderul este un aparat electrocasnic cu care sigur ai avut de-a face şi care s-a dovedit util nu numai o dată. Din acest motiv, este nevoie ca uneori să apelezi la un frigider mai nou, mai modern, dar care să îți păstreze mereu în siguranţă alimentele şi produsele alimentare, fie că sunt unele congelate, semipreparate sau proaspete. Arctic ANK366B+ este o combină frigorifică care poate fi utilizată în acest scop fără probleme şi cu siguranţă că vei avea mereu rezultate foarte bune în urma utilizării. Găsindu-se în magazine la un preț de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), combina frigorifică îți va oferi, pe lângă toate caracteristicile enumerate mai sus, și un consum de doar 281 kWh, respectiv şi o poziţie în clasa A+ de eficienţă energetică.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Acest model de combină poate fi o soluţie eficientă atât pentru a înlocui frigiderul bătrân pe care îl ai, fie ca şi soluţie pentru a-ți utila noua locuinţă. Chiar dacă la prima vedere discutăm despre o combină clasică datorită nuanţei albe pe care o are, faptul că îți va permite să păstrezi o gamă variată de alimente şi o cantitate destul de mare vine să aducă în locuinţa ta o utilitate foarte bună. Această capacitate de stocare se poate deduce din dimensiunea pe care o are, aceea de 201 x 59.5 x 60 cm, cât şi din volumul net total al acesteia de 334 l.

Poze cu combina frigorifică

Arctic ANK366B+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tot privind din exterior, vei mai identifica şi prezenţa a două mânere verticale, dar şi modul de dispunere cu un frigider în partea superioară şi cu un congelator în partea inferioară. Dacă spaţiul pe care l-ai alocat combinei în propria bucătărie nu va permite utilizarea sa cu deschidere standard spre dreapta, atunci te poți folosi de caracteristica de reversibilitate a uşilor şi să schimbi modul de deschidere. Între aceste compartimente este împărţit şi volumul total, iar în cazul frigiderului vom avea un volum net total de 244 l, iar pentru congelator unul de 90 l.

Din punct de vedere al utilizării, trebuie să privim şi modul de exploatare al spaţiului interior, iar în acest caz vom avea în interiorul frigiderului 4 rafturi din sticlă şi un compartiment pentru fructe şi legume proaspete, pe uşă sa 5 suporturi speciale, iar în ceea ce priveşte congelatorul vei găsi trei compartimente. Ceea ce stă la baza păstrării alimentelor în siguranţă este, pe lângă acest volum, setarea unui nivel de temperatură optim, acest lucru putându-se face cu ajutorul termostatului mecanic de care dispune în partea superioară a frigiderului.

Pe lângă setarea temperaturii, trebuie să mai iei în calcul şi autonomia acestei combine care este una de 18 ore fără energie electrică, iar, în ceea ce priveşte congelatorul, acesta are capacitatea de a congela o cantitate de 5 kg în 24 ore. Aceste caracteristici sunt completate de prezenţa elementelor care garantează o utilizare sigură atât pentru alimente cât şi pentru utilizatori şi sănătatea lor. Alimentele sunt ţinute departe de bacterii datorită sistemului antibacterian cu care este prevăzut şi care ajută la prevenirea formării acestora în interiorul frigiderului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compartimentare avantajoasă
  • preţ bun
  • congelator destul de spaţios

Contra:

nu este dotat cu No Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.5
Performanțe - 8.6

8.6

O alegere accesibilă

Arctic ANK366B+ este o combină frigorifică cu un preț extrem de accesibil și o capacitate suficient de generoasă, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.