Arctic ANK3562-4+ – pentru o familie numeroasă

În ultimii ani, cererile pentru combinele frigorifice au crescut, lucru care i-a făcut pe marii producători de electrocasnice să își îmbunătățească în mod constant oferta și gama prin investiții în tehnologii de ultimă generație și funcții moderne care să le ofere utilizatorilor o experiență completă. Astfel, în fiecare an, fiecare brand își îmbunătățește anual gama cu modele noi, ce încorporează funcții care mai de care mai interesante și mai eficiente. Un raport calitate-preț foarte bun, îl are și combina frigorifică Arctic ANK3562-4+, aceasta având un preț de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil, având în vedere dotările sale.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Vorbim de un model compact, elegant și cu un spațiu generos atât în frigider, cât și în congelator. Dispune de un sistem de răcire eficient, iar aspectul său este unul atractiv, pe o nuanță albă, cu două uși reversibile și două mânere verticale, câte unul pentru frigider și unul pentru congelator – poziționat în partea de jos, iar dimensiunile sale sunt de 201 x 59.5 x 60 cm. Este un model ideal pentru familiile numeroase care au nevoie de un spațiu mare de stocare al alimentelor.

Poze cu frigiderul

Arctic ANK3562-4+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul este alcătuit din trei rafturi fabricate din sticlă, patru suporturi pe ușă pentru sticle, borcane și cutii de lapte, dar și un compartiment special pentru păstrarea legumelor și fructelor proaspete separat de restul alimentelor. Congelatorul este împărțit în patru rafturi ce oferă un spațiu generos de stocare și are o capacitate de congelare de 14 kg/24h. Volumul net total al combinei frigorifice este de 331 litri, împărțit astfel: volumul net al frigiderului este de 205 litri, iar al congelatorului de 126 litri.

Modelul are un consum energetic de 328 kWh/an, iar clasa energetică A+ din care face parte asigură o economie de energie de până la 24% față de alte aparate frigorifice din clasa A. Congelatorul dispune de funcția „Fast Freeze XL Zone” pentru congelare rapidă, având și compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Garnitura ușilor are menirea de a preveni formarea bacteriilor, pentru ca alimentele să fie păstrate corespunzător.

Rafturile sunt fabricate dintr-o sticlă specială cu o rezistență ridicată, ce suportă recipiente de până la 20 kg. Un aspect interesant al acestui model, este funcția Eco Buzz, ce are menirea să te avertizeze sonor atunci când nu ai închis ușa bine sau ai uitat-o deschisă.

Combina frigorifică dispune de un suport pentru ouă, tavă pentru gheață și suport pentru sticle.

Cele două compresoare cu care este dotat acest model asigură o autonomie fără curent de 18 ore, iar nivelul de zgomot este de 45 dB, fără a crea disconfort fonic și deranj pentru cei din jur în timpul funcționării.  Greutatea totală a întregii combine este de 73.5 kg.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Capacitate decentă
  • Preț accesibil

Contra:

  • Nu dispune de tehnologia Not Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.7
Performanțe - 8.8

8.8

O alegere inspirată

Arctic ANK3562-4+ este o combină frigorifică cu o capacitate destul de bună, ce se evidențiază printr-un raport calitate-preț excelent.

Vezi detalii
User Rating: 2.48 ( 2 votes)

Un comentariu

  1. Nemulțumit 100 % : Zgomote (ai impresia ca se rupe) Nu poți sa oprești congelatorul Colac peste pupăză la 3 ani sa defectat în mijlocul veri mam saturat acum iau SAMSUNG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.