Review Arctic ANK356-4+ – o combină frigorifică cu consum mic și preț accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.8
Performanțe - 8.5

8.7

O alegere accesibilă

Arctic ANK356-4+ este o combină frigorifică cu o capacitate destul de mare, ce are un consum mic și un preț foarte accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.52 ( 3 votes)

Arctic ANK356-4+ este o combină frigorifică din gama low budget, ce se va potrivi în special pentru familiile cu 2-4 membri. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de accesibil. Are o garanție de 36 de luni, cu 12 luni mai mult față de ce oferă majoritatea producătorilor, ceea ce zic eu conferă încredere.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și evoMAG.

Combina nu are un design deosebit, ci aș spune că producătorul merge pe stilul clasic. Nu mă deranjează acest aspect chiar deloc, atâta timp cât vine la pachet și cu un mare beneficiu, și anume prețul. Este o combină frigorifică pe o nuanță de alb. Ușile sunt reversibile și dispun de două mânere verticale pentru deschidere. Combina are dimensiunile de 201 x 59,5 x 60 cm. Garnitura ușilor conține aditivi speciali, ce previn formarea bacteriilor și a mucegaiului. Asta înseamnă că mâncarea va fi păstrată în condiții de maximă igienă.

Poze cu Arctic ANK356-4+

Arctic ANK356-4+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total de 331 l este compartimentat astfel: 205 l pentru frigider și 126 l pentru congelator. Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 297 kWh/an, un consum destul de mic zic eu, comparativ cu alte modele din aceeași clasă.

Frigiderul este compartimentat cu 4 rafturi din sticlă, ajustabile pe înălțime. Rafturile sunt fabricate dintr-o sticlă rezistentă, ce permite plasarea recipientelor cu o greutate de până la 25 kg. Mi-e greu să cred că ai putea atinge cifra asta atunci când vine vorba de alimente. Poate doar dacă faci bulion și ai găsit cea mai mare oală ever și chiar și așa mă îndoiesc de faptul că poți atinge o asemenea cifră. Pe lângă cele 4 rafturi, în frigider vei mai găsi și două compartimente din platic pentru legume și fructe. Pe ușă alte 4 suporturi sunt găzduite, pentru a depozita ouă, borcane, conserve etc.

Congelatorul beneficiază de 4 compartimente și asigură suficient spațiu pentru  a congela o cantitate destul de generoasă de alimente, fără a le amesteca. Ca și accesorii, nu vei primi decât suportul pentru ouă și tăvița pentru gheață.

Nu este nici zgomotos, atinge doar 43 dB, echivalent cu zgomotul dintr-o bibliotecă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil
  • silențioasă
  • consum decent
  • bine compartimentată

Contra:

  • nu este NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.8
Performanțe - 8.5

8.7

O alegere accesibilă

Arctic ANK356-4+ este o combină frigorifică cu o capacitate destul de mare, ce are un consum mic și un preț foarte accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.52 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

SCADE CONSUMUL DE ENERGIE AL APARATELOR FRIGORIFICE

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

9 sfaturi practice pentru scăderea consumului de energie electrică al aparatelor frigorifice