Arctic ANK326BS+ – o combină frigorifică clasa A+ cu un spațiu de stocare generos

Te-ai săturat de spațiul mic de stocare al frigiderului tău, în care nu ai loc să depozitezi toate alimentele și preparatele gătite? Vrei o combină frigorifică cu un spațiu generos și care îți oferă un consum de energie redus? Atunci modelul  Arctic ANK326BS+ este încadrat în clasa energetică A+ și cu o capacitate de 295 litri. Dacă vreți să faceți o investiție bună în calitate și într-un produs inovativ, un aparat de ultimă generație și o combină frigorifică de cinci stele, atunci nu ezitați să investiți în acest model. Prețul este de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat), cu o eficiență energetică destul de bună. Are un raport calitatepreț de excepție, ce face din această combină frigorifică o alternativă ideală pentru cei ce sunt în căutarea unui astfel de aparat de ultimă generație.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Este un model compact, de culoare silver, care dispune de compartiment special pentru păstrarea legumelor proaspete și compartiment pentru înghețare rapidă, un sistem de avertizare acustică pentru momentele când uitați ușa deschisă, iar rafturile Safety Glass sunt fabricate din sticlă securizată ce îți oferă siguranță în utilizarea combinei și poți depozita recipiente de până la 20 de kilograme pe fiecare raft.

Poze cu combina frigorifică

Arctic ANK326BS+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deschiderea combinei frigorifice este una standard, pe partea dreaptă, având uși reversibile, un mâner vertical și un termostat reglabil prin intermediul căruia puteți seta temperatura optimă a aparatului. Dimensiunile sale sunt de 185.3 x 59.5 x 60 cm și o greutate de 61 kilograme. Are 3 rafturi din plastic pentru răcitor, 4 suporturi pe ușă ajustabile pentru depozitarea borcanelor și sticlelor, un suport special pentru ouă și o tavă pentru gheață.

Combina dispune de o garnitură antibacteriană pentru uși, aceasta conținând aditivi speciali care previn formarea bacteriilor pentru a păstra mâncarea mereu proaspătă. Congelatorul are trei compartimente, sistemul de dezghețare este unul manual, iar capacitatea de congelare este de 5 kg/24 h.

Are un singur compresor de ultimă generație, clasa climatică este model SN-ST și are o autonomie fără curent de 18 ore. Astfel, dacă veți rămâne fără curent, nu vă faceți griji pentru alimentele dumneavoastră, căci combina frigorifică va rezista 18 ore fără să fie conectată la o sursă alternativă de energie, iar alimentele și produsele voastre vor rămâne proaspete. Aparatul este silențios și nu produce disconfort, având un nivel de zgomot de 42 dB.

Volumul net total al combinei este de 295 litri, congelatorul având un volum de 90 litri, iar frigiderul separat un volum de 205 litri. Volumul brut total atinge valoarea de 321 litri, iar consumul energetic pe an este de 267 kWh. De asemenea, un lucru de menționat este că această clasă energetică A+ asigură o economie de până la 24% în raport cu aparatele frigorifice care fac parte din clasa A. Așadar, bucurați-vă de un consum redus de energie și păstrați alimentele proaspete și în condiții igienice perfecte.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+
  • preţ bun
  • nivel de zgomot redus

Contra:

  • sistemul de dezghețare se face manual

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.8
Performanțe - 8.6

8.8

O alegere accesibilă

Arctic ANK326BS+ este o combină frigorifică cu un design simplist, cu un volum de 295 l, ce compensează printr-un preț avantajos.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.