Arctic ANK316+ – combina frigorifică accesibilă

Arctic rămâne unul dintre numele grele de pe piața aparatelor frigorifice, oferind în plus avantajul de a lansa produse la prețuri foarte bune. Arctic ANK316+ este un model cu raport calitate-preț excelent, fiind o soluție potrivită chiar și pentru cei cu bugete mai reduse. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat), fiind una dintre cele mai accesibile soluții.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magainelor Flanco și Altex.

Designul combinei este unul simplu, dar elegant. Aceasta este disponibilă pe alb și are o înălțime redusă, fiind în același timp nu foarte înaltă. Modelul are dimensiunile de 175.4 x 59.5 x 60 cm. Ușile se deschid spre dreapta în mod standard, dar pot fi schimbate și pe partea cealaltă dacă așa ai nevoie în spațiul tău. Totodată, acestea sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate și cu garnituri antibacteriene care oferă protecție împotriva formării de mucegai și bacterii.

Poze cu combina frigorifică

Arctic ANK316+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 273 litri, aceasta fiind împărțită între 183 litri pentru frigider și 90 litri pentru congelator.

Frigiderul este organizat în 3 rafturi din sârmă și 3 suporturi pe ușă, acestea fiind ajustabile, putând fi așezate mereu în funcție de necesitate. De asemenea, ai la dispoziție două compartimente pentru fructe și legume. Frigiderul este iluminat interior și vine însoțit cu un set de accesorii ce include un suport pentru ouă, unul pentru sticle și o tavă pentru gheață.

Congelatorul are o capacitate de 90 litri și este organizat în 3 sertare spațioase alcătuite din plastic transparent, un plastic ce are de altfel o rezistență ridicată. Congelatorul este dotat cu un sistem pentru congelarea rapidă, ideal pentru depozitarea înghețatei sau alimentelor pretențioase.

La nivel tehnic, combina folosește un compresor și are un termostat reglabil. Dezghețarea se face manual atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, atrăgând facturi foarte mici la curentul electric, consumul anual fiind de doar 259 kWh. Autonomia fără curent este de 18 ore, alimentele fiind păstrate astfel în siguranță în acest timp în cazul apariției unor defecțiuni la panoul electric.

Combina are  o garanție extinsă de 5 ani, lucru foarte binevenit în condițiile în care cei mai mulți dintre producători oferă o garanție standard de 2 ani.

Modelul este o combină frigorifică disponibilă la un preț foarte bun, care va face alegerea mult mai ușoară pentru cei cu bugete reduse. Modelul are o capacitate bună de depozitare și beneficiază de o organizare atractivă pentru nivelul său de preț, fiind în același timp foarte economic și îndeplinind astfel două dintre condițiile esențiale pentru o combină frigorifică. Deși nu beneficiază de un sistem automat pentru dezghețare pentru niciunul dintre compartimente, combina rămâne foarte atractivă, îndeplinind cu succes criteriile de bază pentru a-ți păstra alimentele în siguranță. Prin urmare, raportul calitate-preț este unul dintre cele mai bune pentru această categorie.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate bună de depozitare, distribuită echilibrat între frigider și congelator
  • consum energetic redus
  • garanție extinsă de 5 ani

Contra:

  • lipsa funcțiilor de dezghețare automată sau de reducere a formării de gheață

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.1
Design - 8.3
Performanțe - 8.3

8.2

O alegere accesibilă

Arctic ANK316+ este o combină frigorifică cu o capacitate nu foarte mare, dar suficient pentru o familie de 2-3 persoane, ce poate fi achiziționată la un preț decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.