Arctic ANK305NFS+ – combina frigorifică Full No Frost pe argintiu

A trecut de mult perioada în care toată aparatura electrocasnică era albă, în momentul actual din ce în ce mai mulți clienți alegând modele pe diferite culori. Acest lucru face aparatura mai ușor de întreținut, aspectul fiind de asemenea important, întrucât pentru un anumit mobilier sau stil unele culori se potrivesc mai bine. Arctic ANK305NFS+ este o combină frigorifică disponibilă pe argintiu, care arată că poți avea aparatură cu design modern la preț bun. Este disponibilă în magazine la prețul de aproximativ 1549 lei (verifică preț actualizat). Este o combină foarte atractivă, ideală pentru o familie care are nevoie de un spațiu de depozitare a alimentelor mai mic. Combina beneficiază de tehnologii frigorifice avansate și are o garanție extinsă, păstrând în același timp un preț sub 1500 lei și fiind o opțiune pentru cei cu bugete mai reduse.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul foarte elegant, acesta fiind caracterizat de un aspect perfect ermetic. Ușile par să se îmbine perfect și aplatizează designul, care primește astfel note minimaliste. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate și acceptă deschiderea pe oricare dintre părți datorită balamalelor reversibile. Modelul are dimensiunile de 181.4 x 54 x 60 cm.

Poze cu combina frigorifică

Arctic ANK305NFS+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 260 litri, fiind ceva mai mică decât în mod obișnuit, dar totuși suficientă pentru o familie obișnuită.

Frigiderul are o capacitate de 190 litri și este organizat în 3 rafturi alcătuite din sticlă. Acestea sunt ajustabile pe înălțime, iar pentru o protecție ridicată sunt alcătuite din sticlă securizată. Compartimentul pentru fructe și legume este sub formă de sertar, iar lângă acesta există de asemenea un compartiment pentru păstrarea proaspătă a alimentelor, într-un mediu cu temperatura constantă de 0 grade. Pe ușă vei găsi 3 suporturi de diferite dimensiuni. Garniturile sunt dotate cu un sistem antibacterian care ține mucegaiul și bacteriile la distanță.

Congelatorul are o capacitate de 70 litri și este organizat și el tot în 3 sertare ce sunt alcătuite dintr-un plastic transparent și oferă o vizibilitate bună asupra conținutului. Capacitatea de congelare este de 4 kg în 24 de ore, fiind cea medie.

La nivel tehnic, modelul folosește un compresor și are termostatul reglabil. Tehnologia Full No Frost acordă poate cel mai important argument de achiziție. Combina elimină astfel automat gheața în întreg interiorul, așa că nu va mai trebui să o dezgheți tu manual. Aparatul beneficiază de tehnologii frigorifice de top, fiind dotat printre altele cu sisteme Multiflow pentru ventilarea uniformă a aerului, Dual Balance pentru evitarea împrăștierii mirosurilor sau Multi Frost pentru opțiuni de congelare.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum energetic anual de 282 kWh. Aparatul are o autonomie fără curent de 16 ore.

Producătorul acordă o garanție extinsă de 3 ani, așa că poți contoriza un avantaj în plus.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern pe argintiu
  • tehnologie Full No Frost
  • tehnologii frigorifice avansate
  • consum redus de energie
  • garanție de 5 ani

Contra:

  • capacitate mai mică de depozitare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 8.9
Performanțe - 8.8

8.9

O alegere excelentă

Arctic ANK305NFS+ este o combină frigorifică cotată cu tehnologia No Frost, pentru care vei plăti un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.