Arctic ANK305+ – combina frigorifică economică și silențioasă

Cu toții am trecut la un moment dat prin situația de a auzi mereu cum se declanșează combina frigorifică sau frigiderul, de multe ori zgomotul devenind cu adevărat deranjant. Lucrurile nu trebuie însă să mai stea așa în momentul de față, modelele noi beneficiind de dotări atractive. Arctic ANK305+ este o combină silențioasă care oferă un randament foarte bun și are un preț accesibil, fiind potrivită pentru orice familie. Poate fi găsit în magazine la prețul de 1199 lei (verifică preț actualizat). Aceasta este o combină frigorifică accesibilă, care oferă un spațiu generos de depozitare ce poate fi ajustat pentru a face loc diferitelor tipuri de recipiente. Combina are dotări frigorifice simple, dar își face foarte bine treaba, păstrându-ți alimentele în siguranță. Consumul este unul redus, așa că vei putea sta liniștit și în privința facturilor. Per ansamblu, combina este una foarte atractivă, mai ales pentru cei cu buget redus.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul combinei este unul simplu, aceasta fiind complet albă, dar arătând totuși foarte elegant. Ușile combinei sunt prevăzute cu mânere orizontale integrate, iar deschiderea standard a acestora se face spre dreapta, însă există și posibilitatea schimbării direcției de deschidere, datorită balamalelor reversibile. Combina are dimensiunile de 181.4 x 54 x 60 cm, fiind una nu foarte înaltă.

Poze cu combina frigorifică

Arctic ANK305+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are un volum net total de 291 litri, oferind un spațiu de depozitare suficient de atractiv, care va face față chiar și perioadelor în care se gătește mult, precum sărbătorile de iarnă.

Frigiderul are un volum net de 204 litri și este organizat în 3 rafturi din sârmă, acestea fiind ajustabile pe înălțime, putând fi așezate după caz pentru a face loc unor oale mai mari atunci când este cazul. Compartimentul pentru fructe și legume este generos și alcătuit dintr-un plastic rezistent, iar pe ușă se găsesc 4 suporturi de înălțimi diferite, pentru sticle de diverse dimensiuni. Interiorul beneficiază de iluminare și oferă o vizibilitate bună indiferent de momentul în care deschizi frigiderul.

Congelatorul are un volum net de 87 litri și este organizat în 3 sertare spațioase. Capacitatea de congelare este de 3.5 kg în 24 de ore, fiind mai mică decât media, dar făcând față decent depozitării alimentelor. Congelatorul dispune de o funcție de super-congelare, potrivită pentru momentele în care vrei să răcești rapid un sertar. Funcția este foarte utilă pentru momentele în care vrei să păstrezi alimente pretențioase și nu vrei să riști să se strice.

La nivel tehnic, combina are un compresor și beneficiază de un termostat reglabil, iar nivelul de zgomot este unul redus. Din păcate, nici frigiderul și nici congelatorul nu beneficiază de dezghețare automată, așa că va trebui să faci acest lucru manual. Având însă în vedere prețul, acest lucru nu ar trebui să deranjeze foarte mult.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum foarte redus, valoarea anuală fiind de doar 268 kWh. Autonomia fără curent este de 18 ore, așa că poți sta liniștit în acest timp în cazul unei pene de curent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate bună de depozitare
  • rafturi ajustabile
  • consum redus

Contra:

  • lipsa unui sistem No Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.6
Performanțe - 8.6

8.7

O alegere accesibilă

Arctic ANK305+ este o combină frigorifică cu o capacitate suficient de generoasă, ce se remarcă în special prin prețul incredibil de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.