Arctic ANK275+ – combina frigorifică pentru familii mici

În cazul în care ai o familie cu un număr mai mic de persoane, combina frigorifică Arctic ANK275+ reprezintă o alegere foarte bună, având un preț accesibil și oferind la schimb o calitate decentă. Are un preț de aproximative 1179 lei (verifică preț actualizat), fiind una dintre cele mai accesibile combine.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Combina are un design foarte simplu, fiind completă albă și având dimensiuni reduse. Modelul măsoară 170.5 x 54.5 x 60 cm și se va încadra ușor într-o bucătărie de garsonieră. Balamalele sunt reversibile, așa că vei putea schimba ușor direcția de deschidere dacă ai nevoie, iar ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate pentru o deschidere ușoară și comodă. Garniturile sunt dotate cu un sistem special antibacterian care ține alimentele în siguranță și împiedică formarea de mucegai și bacterii.

Poze cu combina frigorifică

Arctic ANK275+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 262 litri, valoare decentă raportată la dimensiunile aparatului. Aceasta este suficientă pentru a face față depozitării alimentelor pentru 2-3 persoane.

Frigiderul are o capacitate de 175 de litri și este dotat cu 3 rafturi din sârmă, ce sunt ajustabile și permit mutarea în funcție de dimensiunile recipientelor depozitate. Nu vei avea astfel probleme să depozitezi oale mai mari. Compartimentul pentru fructe și legume este destul de mare și dispus sub forma unui sertar ce este alcătuit dintr-un plastic rezistent și nu se va deteriora prea ușor. Pe ușă vei găsi 4 suporturi de diferite înălțimi, astfel încât să poți depozita și sticle sau recipiente mai mari. Interiorul este iluminat, oferind o vizibilitate bună indiferent de momentul zilei.

Congelatorul are o capacitate de 87 litri și este organizat în 3 sertare spațioase. Capacitatea de congelare este de 3.5 kg în 24 de ore, fiind mai slabă decât media de pe piață. Ai la dispoziție însă și o funcție de super-congelare, potrivită pentru momentele în care ai de congelat alimente mai pretențioase într-un timp scurt sau pentru o perioadă îndelungată.

Modelul are un compresor și beneficiază de un termostat reglabil. Combina nu este dotată cu un sistem automat de dezghețare pentru niciunul dintre compartimente, așa că va trebui dezghețată manual de câteva ori pe an.

Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum redus. Autonomia fără curent este în același timp de 18 ore, oferind o protecție generoasă în cazul unor pene de curent.

Este de apreciat și faptul că producătorul oferă o garanție extinsă de 5 ani, în condițiile în care cele mai multe modele se rezumă la garanția standard de 2 ani.

Aceasta se va încadra perfect într-un spațiu mic și va păstra alimentele în siguranță. Modelul are un consum redus și nu atrage facturi mari, iar garanția extinsă de 5 ani nu face decât să ofere un avantaj în plus de achiziție. Prin urmare, raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design din inox
  • capacitate suficientă de depozitare organizată personalizat
  • tehnologii frigorifice avansate
  • consum redus

Contra:

  • consumul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.2
Design - 8.4
Performanțe - 8.9

8.5

O alegere accesibilă

Arctic ANK275+ este o combină frigorifică cu un design plăcut, cu o capacitate medie, dar și cu un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.