Arctic AND316+ – frigiderul cu interior personalizat

Pentru mulți dintre noi capacitatea mare a congelatorului nu este atât de importantă, așa că frigiderele cu două uși devin o opțiune mult mai atractivă. Arctic AND316+ este un model accesibil care oferă un randament foarte bun și se încadrează în plus mai ușor în orice spațiu. Este disponibil în magazine la un preț de 1299 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un frigider cu două uși foarte atractiv și accesibil. Aparatul este util pentru cei care nu au nevoie de un congelator mare, prețul fiind mult mai mic decât cel pentru o combină frigorifică. Dacă folosești congelatorul doar pentru înghețată și cantități mici de alimente, nu are rost să investești într-o combină care să consume mai mult. Pachetul oferit este unul foarte atractiv.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul frigiderului este unul simplu, acesta urmând liniile clasice Arctic. Prin urmare, carcasa este complet albă, iar aspectul este plat și îngrijit. Congelatorul se află în partea de sus și are propria ușă, ambele uși fiind prevăzute cu mânere verticale pentru o deschidere ușoară. Deschiderea se face spre dreapta, iar datorită balamalelor reversibile vei putea muta sensul și pe cealaltă parte.  Modelul are dimensiunile de 175.4 x 59.5 x 60 cm.

Poze cu frigiderul

Arctic AND316+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net este de 306 litri, dintre aceștia 237 litri fiind dedicați frigiderului, iar 69 congelatorului. Capacitatea de depozitare a frigiderului este suficient de mare pentru a face față unei familii de 2-3 persoane.

Frigiderul beneficiază de iluminare interioară și este organizat în 4 rafturi din sârmă ce sunt ajustabile pe înălțime, putând face loc vaselor de diferite dimensiuni. În partea de jos vei găsi un compartiment generos pentru legume și fructe, iar pe ușă vei găsi 4 suporturi de înălțimi diferite.

Congelatorul este împărțit în două zone cu ajutorul unui raft din sârmă, acest lucru fiind util pentru organizarea mai ușoară. În cazul în care ai alimente sau recipiente mai mari de depozitat, poți renunța la raft. Capacitatea de congelare este de 4 kg în 24 de ore, încadrându-se în standardul general de pe piață.

Aparatul are drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, frigiderul are un compresor și beneficiază de un termostat reglabil. Nici frigiderul și nici congelatorul nu beneficiază de un sistem automat pentru dezghețare, așa că va trebui să dezgheți tu manual aparatul periodic. Ușile sunt prevăzute cu garnituri antibacteriene care împiedică formarea mucegaiului și protejează alimentele pentru mai mult timp.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus, acesta fiind cu până la 25% mai mic decât în mod obișnuit. Consumul anual este de doar 265 kWh. Autonomia fără curent este de 17 ore, fiind suficient de mare pentru a păstra alimentele în siguranță în cazul unor pene de curent sau defecțiuni electrice.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design simplu și elegant
  • capacitate bună de depozitare pentru frigider
  • capacitate bună de congelare
  • consum redus
  • garanție extinsă de 5 ani

Contra:

  • lipsa unui sistem pentru dezghețarea automată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.2
Design - 8.6
Performan - 8.8

8.5

O alegere accesibilă

Arctic AND316+ este un frigider în 2 uși, destul de încăpător, cu un preț extrem de accesibil, potrivit pentru cei mai puțin pretențioși.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.