Arctic AND245+ – o combină frigorifică accesibilă

Chiar dacă există şi persoane care preferă să se înfometeze pentru a scăpa de anumite kilograme în plus sau care ţin anumite diete, într-un final tot vor trebui să intre în bucătărie să îşi ia un fruct, anumite legume sau chiar şi unele produse dietetice. Pentru acestea, dar şi pentru persoanele care gătesc din plăcere şi care realizează adevărate experimente culinare, un frigider este în permanenţă necesar. Arctic AND245+ este un model care se pliază foarte bine pe lângă necesităţile fiecărui posibil utilizator. Dacă este să analizăm economia pe care o poți face cu ajutorul acestui model, atunci cu siguranţă preţul avantajos de aproximativ 880 lei (verifică preț actualizatpe care îl are şi consumul energetic de 229 kWh/an care îl poziţionează în clasa de eficienţă energetică A+ te vor ajuta foarte mult.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Acest model este avantajos şi merită să facă parte din bucătărie ta atât datorită faptului că aduce un aer proaspăt şi elegant, dar mai ales datorită structurii ce permite păstrarea atât a alimentelor proaspete cât şi a acelor congelate. Prospeţimea se va regăsi şi în cadrul alimentelor păstrate în acest frigider, iar partea de aspect este dată atât de nuanţa albă, cât şi de dimensiunea pe care o are. Cu o dimensiune de 145.8 x 54 x 60 cm, acesta poate fi instalat fără probleme atât în cadrul unei bucătarii mai spaţioase, cât şi a uneia mai reduse ca şi dimensiune.

Poze cu combina frigorifică

Arctic AND245+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Montarea şi instalarea însă nu ţin numai de această dimensiune, ci ţin şi de spaţiul de care dispui, iar pentru acest lucru vei avea avantajul de a putea stabili propriul mod de deschidere a uşilor. Acest avantaj se datorează caracteristicii de reversibilitate a uşilor, fie că vorbim despre usa frigiderului din partea de jos sau cea a congelatorului din partea superioară. În ceea ce priveşte spaţiul interior al acestui model, vei avea o capacitate de stocare destul de bună, mai ales că vorbim despre un volum net total al frigiderului de 228 l împărţit în 49 l pentru congelator şi 179 l pentru frigider.

Acest volum de care dispune este unul compartimentat în ceea ce ţine de frigider cu ajutorul a 3 rafturi ce se pot poziţiona funcţie de necesităţi şi de recipientele pe care dorești să le aşezi în frigider, dar şi cu ajutorul a trei suporturi dispuse pe uşa acestuia. Un avantaj este şi prezenţa compartimentului pentru fructe şi legume, un compartiment destul de încăpător care permite chiar şi celor cu probleme ce țin de greutate să aibă mereu la îndemână fructe şi legume pentru o salată proaspătă. Temperatura care va avea grijă ca alimentele să fie în siguranţă şi proaspete poate fi setată cu ajutorul termostatului reglabil din interiorul frigiderului.

Dacă aruncăm o privire asupra aspectelor funcţionale, vom vedea capacitatea congelatorului de a congela până la 3.5 kg în 24 h, iar dacă ne centrăm atenția la tot frigiderul, atunci vom găsi o autonomie foarte avantajoasă de 16 ore fără curent. Acest frigider va avea grijă şi de siguranţa alimentelor datorită faptului că este prevăzut cu un sistem antibacterian ce ajută la împiedicarea formării bacteriilor  în interiorul frigiderului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preţ accesibil
  • frigiderul este bine compartimentat
  • consum redus

Contra:

  • lipsa tehnologiei No Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 8.6
Performanțe - 8.4

8.6

O alegere accesibilă

Arctic AND245+ este o combină frigorifică cu un preț accesibil, potrivit pentru familiile mai puțin numeroase, cu un buget mai restrâns.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.