Arctic AKLM376NFS+ – combina frigorifică silver

Arctic AKLM376NFS+ este o combină elegantă care atrage atenția atât la nivelul designului, cât și la nivel tehnic. Îmbinând aceste două aspecte cu un preț foarte atractiv, modelul are unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț. Are un preț de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 62 de lei.

Dacă îți dorești să schimbi cu adevărat modelul vechi cu unul nou, vei aprecia trecerea de la designul clasic, pe alb, la unul modern. Modelul este disponibil în totalitate pe argintiu, ușile și accesoriile împărțind această culoare. Ușile sunt reversibile, sensul de deschidere putând fi stabilit pe oricare dintre părți, după necesitate. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale pentru o deschidere mai ușoară. Aparatul are dimensiunile de 185.3 x 59.5 x 65 cm.

Poze cu combina frigorifică

Arctic AKLM376NFS+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 318 litri, una potrivită pentru o familie.

Frigiderul este organizat pe 3 rafturi ajustabile din sticlă. Acestea permit așezarea rafturilor după nevoie, făcând posibilă depozitarea recipientelor de diferite dimensiuni. Față de modelele obișnuite, frigiderul dispune de un sertar special Eco Fresh. Acesta se află deasupra sertarului pentru fructe și legume. Sertarul Eco Fresh este gândit pentru păstrarea prospețimii alimentelor de tipul cărnii și peștelui înainte de gătit. Pentru aceasta, alimentele sunt păstrate la temperatura constantă de 0 grade. În același timp, sertarul nu permite împrăștierea mirosurilor în frigider. Ușa este prevăzută cu 3 suporturi de diferite înălțimi. Suportul superior este acoperit.

Frigiderul are un volum total de 219 litri. Interiorul beneficiază de iluminare prin LED-uri, aceasta fiind mai eficientă și mai economică decât cea clasică.

Congelatorul este organizat pe 3 sertare alcătuite din plastic transparent rezistent. Capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore, având o valoare ușor peste medie. Capacitatea de depozitare a congelatorului este de 99 de litri.

Modelul beneficiază de o gamă largă de dotări avansate, asigurând depozitarea în siguranță a alimentelor și o curățare ușoară.

Este de apreciat, în primul rând, faptul că avem de-a face cu un aparat Full No Frost, care împiedică formarea de gheață și face dezghețarea automat, atât în congelator, cât și în frigider. În același timp, aparatul este dotat cu tehnologia Eco Breeze. Aceasta elimină variațiile mari de temperatură dintre compartimente. Răcirea se face prin intermediul unui sistem Multiflow care distribuie uniform aerul rece în interior. Alimentele vor fi la fel de proaspete, indiferent de poziția în frigider. Nu în ultimul rând, datorită tehnologiei Eco Dual Balance, mirosurile din cele două compartimente nu se amestecă, iar umiditatea este păstrată la un nivel optim.

Autonomia fără curent este de 20 ore, în cazul unor pene de curent combina funcționând în mod obișnuit timp de aproape o zi. Nivelul de zgomot este de 43 dB, modelul fiind unul destul de silențios.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+.

Punctele forte ale combinei sunt tehnologiile frigorifice avansate, cea Full No Frost fiind însoțită de multe altele, capacitatea decentă de depozitare și designul modern. Având în vedere prețul, nu putem reproșa nimic produsului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • sistem de răcire NO FROST atât pentru frigider, cât și pentru congelator,
  • capacitate destul de mare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9.1
Performanțe - 8.9

9

O alegere extraordinară

Arctic AKLM376NFS+ este o combină frigorifică ce te va cuceri nu numai prin designul modern, ci și prin specificațiile complete.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.