Arctic AKLM376NF+ – combina frigorifică No Frost avantajoasă

Arctic AKLM376NF+ este una din cele mai ieftine combine dotate cu sistem automat de răcire NO FROST. Acest lucru face aparatul foarte atractiv, ținând cont de faptul că de obicei această tehnologie este considerată a fi specifică modelelor din categoriile superioare. Prețul este de aproximativ 1749 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 60 de lei. Raportul calitate-preț este unul dintre cele mai bune. Având în vedere prețul, putem remarca doar aspecte pozitive. Punctele forte sunt tehnologia Full No Frost și numeroase altele care asigură o răcire de calitate. Combina reprezintă una dintre cele mai inteligente alegeri.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul combinei este cel standard pentru Arctic. Mai exact, aceasta este albă, având note de argintiu pe mânere și în partea de sus a ușii frigiderului. Mânerele sunt verticale, oferind o deschidere confortabilă. Ușile sunt prevăzute cu balamale reversibile, direcția de deschidere putând fi schimbată în orice moment de pe o parte pe alta. Dimensiunile sunt de 185.3 x 59.5 x 65 cm.

Poze cu combina frigorifică

Arctic AKLM376NF+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 318 litri, volumul fiind potrivit. Modelul este ideal pentru o familie de 2-3 persoane.

Frigiderul are un volum total de 219 litri. Acesta este organizat pe 3 rafturi ajustabile din sticlă. Rafturile sunt ușor de curățat și sunt foarte rezistente. Pe ușă vei găsi 3 suporturi de diferite înălțimi pentru depozitarea sticlelor și borcanelor. Sertarul pentru legume și fructe este foarte spațios. Este de remarcat faptul că deasupra acestuia se află un sertar special Eco Fresh. Sertarul asigură păstrarea prospețimii alimentelor de tipul cărnii și peștelui înainte de gătit și nu permite împrăștierea mirosurilor. Alimentele sunt păstrate la o temperatură constantă de 0 grade. Interiorul combinei este iluminat prin LED-uri, acestea fiind opțiunea cea mai ecologică și mai eficientă.

Congelatorul are un volum de 99 de litri și este organizat pe 3 sertare alcătuite din plastic transparent rezistent. Capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore, fiind puțin mai mare decât media de pe piață.

În ceea ce privește dotările tehnologice, este de remarcat în primul rând prezența tehnologiei Full No Frost, numită Eco Frost în cazul Arctic. Cu alte cuvinte, nu va mai trebui să dezgheți manual aparatul. Alimentele vor fi proaspete pentru mai mult timp și vei putea curăța foarte ușor interiorul.

Tehnologia Eco Breeze elimină variațiile mari de temperatură dintre compartimente, iar tehnologia Multiflow distribuie aerul rece în mod uniform, astfel încât să nu mai conteze poziția alimentelor pe rafturi. Alimentele vor fi la fel de proaspete, indiferent de poziția în frigider. Parcă prăjiturile nu prea au

de-a face cu usturoiul, dar, din păcate, de multe ori gustul acesteia se alterează la depozitarea îndelungată. Mirosurile reprezintă o problemă pentru orice frigider, așa că producătorul s-a gândit să introducă tehnologia Eco Dual Balance, care să oprească răspândirea mirosurilor între cele două compartimente.

Autonomia fără curent este de 20 ore, fiind destul de mare pentru a asigura siguranța alimentelor pe timpul unor pene de curent. În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, iar valoarea anuală este de 336 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • nivel de zgomot mic,
  • NO FROST

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 8.8
Performanțe - 8.8

8.9

O alegere avantajoasă

Arctic AKLM376NF+ este o combină frigorifică destul de aspectuasă, cu o serie de funcții interesante, pentru ca mâncarea să fie proaspătă cât mai mult timp.

Vezi detalii
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.