Arctic AK366NFS+ – combina frigorifică la pachet cu garanție de 3 ani

Electrocasnicele de tipul frigiderelor reprezintă piese de bază în orice locuință, iar achiziția lor necesită o atenție specială datorită faptului că sunt cumpărate pentru o perioadă lungă de timp. Atunci când vorbim de frigidere, numele Arctic inspiră încredere și așa este și corect, modelele lor având calitate dovedită de-a lungul anilor și prețuri foarte bune. În cele ce urmează, vom prezenta modelul Arctic AK366NFS+, un frigider foarte atractiv. Prețul pentru acest model este de aproximativ 1530 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât atractiv pentru capacitatea și funcțiile combinei.

Modelul Arctic poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Frigiderul are un design modern la care se observă, în primul rând, culoarea argintie. Pe lângă avantajul vizual față de modelele clasice pe alb, frigiderul prezintă și avantajul că urmele nu se văd atât de ușor. Logo-ul producătorului este plasat pe marginea de sus a ușii. Frigiderul are afișaj LED și dispune de control electronic. Modelul este prevăzut cu mânere, atât pentru ușa de la frigider, cât și pentru cea de la congelator. Deschiderea ușilor se face spre dreapta, dar ușile sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba. Frigiderul este situat în partea de sus a combinei, iar congelatorul în partea de jos. Având dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm, frigiderul se încadrează în orice spațiu. În ansamblu, designul inspiră calitate.

Poze cu combina frigorifică Arctic AK366NFS+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina frigorifică are o capacitate totală de 355 de litri, dintre care 222 sunt dedicați frigiderului, iar 90 congelatorului. Frigiderul este organizat în 4 rafturi spațioase alcătuite din sticlă. Există, de asemenea, un compartiment special pentru legume și fructe și unul pentru brânzeturi. Suporturile de pe ușă sunt în număr de 4. Frigiderul beneficiază de iluminare LED. Prin urmare, frigiderul are un consum energetic de 7 ori mai mic decât unul obișnuit. În același timp, lumina este mai puternică, iar căldura degajată este mai mică. Congelatorul este organizat în 3 compartimente și are o capacitate de congelare de 6 kg/24 h.

La nivel tehnic, frigiderul beneficiază de o întreagă serie de tehnologii avansate din domeniul frigorific. Cea mai importantă dintre ele este tehnologia EcoFrost. Aceasta previne formarea gheții în interiorul combinei, eliminand astfel nevoia dezghețării. O altă tehnologie utilă este EcoBuzz, care atenționează utilizatorul atunci când ușa nu este închisă corect și salvează, astfel, energie. Combina mai beneficiază de o funcție de super-congelare rapidă. Nu în ultimul rând, combina permite reglarea electronică a temperaturii.

Ca accesorii, Arctic AK366NFS+ vine însoțit de un suport pentru ouă și o tăviță pentru gheață.

La nivelul consumului, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ fiind, prin urmare, foarte economică. Consumul energetic anual este de 341 kWh. Aparatul are o autonomie fără curent de 17 ore, ceea ce salvează alimentele în cazul penelor de curent. Combina este silențioasă, având un nivel de zgomot de 43 dB. Prin urmare, aparatul de-abia se face simțit în bucătărie.

Producătorul acordă o garanție de 3 ani pentru aparat, o perioadă destul de mare pentru ceea ce se întâmplă pe piață în ultima vreme. Pentru cei care doresc să își prelungească și mai mult garanția, unele magazine oferă această opțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • spațios,
  • NoFrost,
  • oferă autonomie de până la 17 ore,
  • silențioasă,
  • afișaj LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Arctic AK366NFS+ este o combină frigorifică NoFrost destul de spațioasă, ce oferă utilizatorului un raport calitate - preț extraordinar de bun.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.