Arctic AK346NFS+ – combina frigorifică performantă și accesibilă

Atunci când vine vorba de aparate frigorifice, unul dintre cele mai importante aspecte este cel legat de sistemul de dezghețare. În momentul actual, producătorii au început să ofere și modele ceva mai accesibile care să includă această tehnologie avansată, iar Arctic este unul dintre aceștia. Din oferta de astfel de dispozitive a producătorului român face parte și modelul Arctic AK346NFS+. Acesta se remarcă pe toate nivelurile, începând cu designul și terminând cu performanțele și prețul. Prețul său este de aproximativ 1650 lei (verifică preț actualizat)modelul fiind unul dintre cele mai atractive de pe piață. Punctele sale forte sunt tehnologia Full No Frost, organizarea interioară personalizată și consumul redus de energie.

Designul combinei este unul modern și elegant, aceasta fiind disponibilă pe argintiu și remarcându-se prin liniile bine conturate. Pe ușa superioară se găsește și un display LCD pentru controlul temperaturii, ceea ce sporește și mai mult aspectul modern. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale și se deschid, în mod standard, spre partea dreaptă. Balamalele sunt însă reversibile, așa că sensul de deschidere se poate schimba dacă este necesar.  Modelul are dimensiunile de 184.5 x 59.5 x 60 cm, fiind unul destul de spațios. Capacitatea totală de depozitare este de 287 de litri.

Poze cu combina frigorifică Arctic AK346NFS+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul are o capacitate de 197 de litri și este organizat în 4 rafturi din sticlă securizată. Sunt disponibile și două compartimente pentru fructe și legume sau lactate, dintre care cel de deasupra este împărțit în două sertare, iar cel de jos este compact. Pe ușă sunt disponibile 4 suporturi, unul dintre acestea fiind și acoperit cu un capac. Este de remarcat faptul că toate rafturile, inclusiv cele de pe ușă, sunt ajustabile pe înălțime, oferind astfel posibilitatea de personalizare a spațiului interior după nevoie. Frigiderul este iluminat interior prin LED-uri, oferind astfel o vizibilitate bună și, în același timp, degajând o cantitate mult mai mică de căldură.

Congelatorul are o capacitate de 90 de litri și este organizat în 3 compartimente spațioase alcătuite din plastic transparent. Capacitatea de congelare este de 6 kg în 24 de ore, valoarea fiind mai mare decât media de pe piață.

Modelul oferă drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, Arctic AK346NFS+ folosește un compresor și o electrovalvă. Pentru răcire este folosit agentul R600a. Termostatul este reglabil, iar datorită display-ului LCD de pe ușă  poți regla temperatura din fiecare compartiment fără a mai deschide ușa. În plus, display-ul oferă posibilitatea activării unor funcții adiționale precum Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge sau Modul Economic. Ușile modelului sunt antibacteriene,  împiedicând astfel formarea mucegaiului și protejând alimentele.

Poate cel mai apreciat aspect al combinei este acela că beneficiază de tehnologie No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Cu alte cuvinte, formarea de gheață este eliminată în totalitate, iar dezghețarea se face automat.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum redus. Consumul anual este de doar 333 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 17 ore, alimentele fiind păstrate astfel  în siguranță chiar și în cazul unor pene de curent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LCD,
  • design modern,
  • sistem de răcire No Frost,

Contra:

  • capacitatea nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Arctic AK346NFS+ este o combină frigorifică modernă, ce se evidențiază printr-un design elegant, dar și prin dotările sale ce o fac o achiziție excelentă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.