Arctic AK315PNF+ – combina frigorifică modernă

Arctic AK315PNF+ este acel tip de combină care îți lasă impresia de eleganță, arătând atât de bine încât te lasă să crezi că are un preț ridicat. Lucrurile nu stau însă deloc așa, modelul fiind unul accesibil. Dotările tehnice integrate permit aparatului să își facă foarte bine treaba.Prețul pentru acest model este de aproximativ 1155 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind unul dintre modele No Frost cele mai accesibile. Punctele forte ale combinei sunt tehnologia Eco Frost, sertarul Eco Fresh pentru păstrarea alimentelor la 0 grade și interiorul organizat eficient. Punctul slab este reprezentat de capacitatea de depozitare ceva mai mică. Alegerea este însă una inspirată.

Dacă ne uităm la seria de aparate frigorifice de la Arctic observăm că, în general, acestea au accente argintii pe mânere și în partea de sus a ușilor. În cazul de față nu s-a apelat la acestea, ușile având un aspect alb impecabil. În același timp, acestea au fost dotate cu mânere orizontale încorporate. Combina este una înaltă, având dimensiunile de 181.4 x 54 x 60 cm. Ușile sunt reversibile, direcția de deschidere putând fi schimbată și spre partea stângă, dacă așa cere spațiul în care vrei să depozitezi modelul.

Poze cu combina frigorifică

Arctic AK315PNF+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Un aspect surprinzător, din păcate, de data asta, nu atât de atrăgător, este acela că, în ciuda dimensiunilor, capacitatea de depozitare este una ceva mai mică. Vorbim de o capacitate de 260 de litri. Aceasta este potrivită pentru o familie mai puțin numeroasă.

Interiorul frigiderului este organizat pe 3 rafturi ajustabile din sticlă. Este de remarcat faptul că recipientul pentru legume și fructe este unul foarte generos și însoțit de un altul numit Eco Fresh. Acesta permite păstrarea alimentelor precum carnea sau peștele la o temperatură constantă de 0 grade, înainte de gătit. Pe ușă se mai găsesc 3 suporturi de diferite înălțimi, potrivite pentru depozitarea sticlelor, borcanelor etc. Frigiderul are un volum total de 190 de litri. Garniturile acestuia sunt antibacteriene, protejând alimentele pentru mai mult timp împotriva mucegaiului și bacteriilor. Interiorul beneficiază de iluminare.

De partea cealaltă, congelatorul este organizat pe 3 sertare alcătuite din plastic transparent rezistent. Vei putea astfel să vezi ce se află în fiecare dintre ele fără a mai fi nevoie să deschizi ușa sau să ghicești. Capacitatea congelatorului este de 70 de litri.

În cazul aparatelor frigorifice, tipul de răcire este important atât pentru păstrarea în siguranță a alimentelor, cât și la menținerea prospețimii acestora și la funcționarea mai “curată”.

Cea mai eficientă tehnologie în acest sens este cea No Frost. Cei de la Arctic numesc această tehnologie Eco Frost. Rezultatul este același: formarea de gheață este împiedicată și nu va mai trebui să dezgheți combina. Alimentele se vor păstra proaspete pentru mai mult timp, iar pentru curățarea interioară va fi necesară doar ștergerea rafturilor cu o cârpă.

Aparatul are un compresor, iar termostatul este reglabil. Autonomia fără curent este de 16 ore așa că, în cazul unor pene de curent, combina va funcționa la fel ca în mod normal.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul anual este de 296 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • nivel de zgomot mic,
  • preț decent

Contra:

  • volumul nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.3
Performanțe - 8.7

8.6

O alegere avantajoasă

Arctic AK315PNF+ este o combină frigorifică ideală pentru un buget mediu, mai exact pentru o familie nu foarte numeroasă.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.