Arctic AK315P+ – clasic și simplu de utilizat

Combina frigorifică Arctic AK315P+ este un produs electrocasnic relativ accesibil ca preț, clasic și util în orice cămin. Clasa energetică A+ nu este cea mai avansată dintre cele existente în acest moment, însă este satisfăcătoare, având în vedere consumul mult mai scăzut decât cel al unui frigider cu o vechime mai mare. Prețul acestui produs este de aproximativ 1150 lei (verifică preț actualizat), iar garanția oferită de compania producătoare este de 3 ani de zile. 

Combina frigorifică mai poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Modelul este realizat pe o nuanță de alb, compus din două părți: frigider în partea de sus și congelator în partea de jos, având uși diferite și un design practic. Atât ușa frigiderului cât și ușa congelatorului prezintă locuri pentru deschiderea manuală care permit deschiderea ușoară, fără efort. Logo-ul Arctic se află în partea de sus a frigiderului, împreună cu clasa energetică, fiind foarte ușor de recunoscut.

Interiorul este, de asemenea, alb, compartimentat într-un mod practic, dispunând și de rafturi amplasate strategic în interiorul ușilor. Congelatorul este spațios și funcționează într-un mod foarte simplu. Temperatura din interior se setează foarte ușor cu ajutorul unui buton rotativ amplasat în partea superioară a combinei frigorifice. Iluminarea se face prin lampă normală și nu prin LED-uri, ceea ce include acest model în categoria frigiderelor clasice, cu un design modernizat. Acest frigider este ideal pentru persoanele care nu sunt foarte pretențioase și sunt în căutarea unui produs de acest gen, simplu de utilizat.

Poze cu combina frigorifică Arctic AK315P+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Autonomia acestei combine frigorifice în momentul pierderii energiei electrice este de 18 ore. Acesta are un singur compresor pentru ambele compartimente și un consum anual de 268 kwh. Volumul brut total pe care îl suportă această combină frigorifică este de 249 de litri, în timp ce volumul util total este de 276 litri, ceea ce înseamnă că se va potrivi unei familii numeroase, oferind suficient spațiu pentru a depozita mai multe tipuri de alimente.

Frigiderul dispune de 204 litri de volum util, iar congelatorul dispune de 72 litri de volum util. Capacitatea de congelare este de 3.5 kg/24 ore în cele trei compartimente de congelare, dintre care unul are funcția de congelare rapidă. Tot în congelator se află și tăvița pentru cuburi de gheață care este inclusă la pachet și nu se achiziționează separat.

În ceea ce privește partea frigiderului, termostatul este ajustabil, iar temperatura este stabilă însă, puțin mai rece cu cât apropierea de pereții interiori ai frigiderului este mai mare. Această parte a combinei include patru rafturi interioare ajustabile pe suporturile preinstalate la distanță mică unul de celălalt, patru rafturi în interiorul ușii și o cutie de legume și fructe.

Ușile sunt poziționate în așa fel încât să se deschidă spre partea dreaptă, însă acestea sunt și reversibile, astfel că utilizatorul poate opta pentru deschiderea care îl avantajează cel mai bine. Nivelul de zgomot pe care frigiderul îl face ajunge până la 39 de decibeli, clasa climatică este SN-ST, iar dimensiunile sunt de 181 x 54 x 60, fiind o combină frigorifică destul de înaltă, însă îngustă, încăpătoare în aproape orice spațiu.

În interiorul combinei Arctic AK315P+ se poate găsi și o garnitură antibacteriană care asigură atât igiena cât și prospețimea alimentelor depozitate. Această garnitură are rolul de a stopa formarea mucegaiului și a bacteriilor în acest mediu, astfel încât utilizatorii să își protejeze alimentele fără efort.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect plăcut,
  • spațios,
  • oferă autonomie de până la 18 ore,
  • preț decent

Contra:

  • ușile nu au mânere

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Arctic AK315P+ este o combină frigorifică destul de ieftină, dar totodată cu o capacitate destul de generoasă, ce se va potrivi chiar și unei familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.