Arctic AK1M406NFS+ – combina frigorifică Full No Frost ultra accesibilă

Până nu demult, tehnologia No Frost era considerată un lux, cei mai mulți dintre noi fiind obișnuiți să dezghețăm manual combina frigorifică. Având în vedere prețurile actuale foarte atractive pentru combinele Full No Frost, momentul este ideal pentru trecerea la un nou nivel de confort. Arctic AK1M406NFS+ este poate cel mai ieftin model de combină Full No Frost, fiind unul dintre cele mai interesante. Este o combină frigorifică foarte atractivă, care se remarcă în primul rând prin intermediul tehnologiei Full No Frost. Dotările sale frigorifice sunt foarte performante pentru nivelul de preț în care se încadrează. Modelul are în același timp un design foarte elegant, consumul este unul redus, iar garanția este extinsă. Pachetul de dotări și funcții este unul dintre cele mai calitative și mai utile disponibile la un preț de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), destul de rezonabil, având în vedere că discutăm despre un model No Frost.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul este unul foarte modern, carcasa fiind argintie, iar construcția înaltă și plată. Aspectul este unul minimalist. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale și au o deschidere ușoară, acceptând în același timp deschiderea pe oricare dintre părți datorită balamalelor reversibile. Garniturile sunt dotate cu un sistem antibacterian care ține mucegaiul și bacteriile la distanță. Modelul are dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm.

Poze cu combina frigorifică

Arctic AK1M406NFS+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 356 litri, fiind suficientă pentru o familie cu 3-4 persoane.

Frigiderul are o capacitate de 257 litri și este organizat în 4 rafturi ajustabile. Acestea sunt alcătuite din sticlă securizată și au o rezistență foarte bună, iar pe ușă vei găsi 4 suporturi de diferite înălțimi. Compartimentul pentru fructe și legume este plasat în partea inferioară a frigiderului, iar deasupra acestuia vei găsi un compartiment pentru păstrarea proaspătă a alimentelor la o temperatură constantă de 0 grade. Prezența compartimentului Fresh Max 0 grade este foarte binevenită la acest nivel de preț.

Congelatorul are o capacitate de 99 litri și este organizat în 3 sertare generoase, în timp ce capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore, fiind puțin peste media de pe piață.

La nivel tehnic, modelul se remarcă în primul rând datorită tehnologiei Full No Frost. Aceasta elimină complet formarea de gheață în întreg interiorul combinei, ceea ce te scutește de realizarea manuală a decongelării. Răcirea se face cu ajutorul tehnologiei Air Flow Dual Tech, pe baza unor curenți de aer multidirecționali. Temperatura este distribuită astfel uniform, fără a exista variații între rafturi. În același timp, tehnologia asigură faptul că mirosurile nu se vor amesteca între compartimente.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum energetic redus. Aparatul are o autonomie fără curent de 20 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design înalt pe argintiu
  • tehnologie Full No Frost
  • compartiment Fresh Max 0 grade
  • consum redus de energie

Contra:

  • nivelul de zgomot este ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 9.2
Performanțe - 9.1

9

O alegere excelentă

Arctic AK1M406NFS+ este o combină frigorifică elegantă, dotată cu tehnologia No Frost, ce se potrivește unei familii ceva mai numeroase.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.