Arctic AK 3862+ – combina frigorifică accesibilă cu două compresoare

Arctic AK 3862+ este o combină frigorifică dotată cu două compresoare, lucru destul de rar în momentul actual. Modelul integrează dotări dintre cele mai utile pentru un astfel de aparat, având în același timp un preț redus. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1403 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 60 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun. Punctele forte sunt reprezentate de cele două compresoare, capacitatea destul de bună de depozitare, tehnologia pentru dezghețarea automată a frigiderului, capacitatea mare de congelare și consumul energetic redus. Este de remarcat și garanția extinsă. Punctul slab este reprezentat de lipsa unui sistem automat de dezghețare și pentru congelator, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea dacă luăm în considerare celelalte dotări.

Designul combinei este unul clasic. Aceasta este disponibilă pe alb și are inserții argintii. Înălțimea destul de ridicată îi oferă totuși un aer elegant. Dimensiunile totale sunt de 201 x 59.5 x 60 cm. Ușile se deschid în mod standard spre partea dreaptă, dar balamalele sunt reversibile și sensul de deschidere se poate schimba. Pentru o deschidere mai ușoară, ușile sunt prevăzute cu mânere verticale.

Poze cu combina frigorifică

Arctic AK 3862+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 331 de litri.

Frigiderul are o capacitate de 244 de litri și este organizat în 4 rafturi, reglabile pe înălțime, din sârmă. Pe ușă vei găsi 5 suporturi, cel de deasupra fiind acoperit cu un capac. În partea de jos a frigiderului sunt așezate cele două compartimente pentru fructe și legume. Garniturile sunt dotate cu un sistem antibacterian care ține mucegaiul și bacteriile la distanță. Este de remarcat faptul că frigiderul beneficiază de un sistem automat de dezghețare, astfel încât formarea de gheață este împiedicată complet, iar curățarea se face mult mai ușor.

Congelatorul are o capacitate de 87 de litri și este organizat în 3 sertare spațioase alcătuite din plastic transparent rezistent și permițând astfel să vezi ce se află în fiecare dintre ele fără a mai fi nevoie să le deschizi. Capacitatea de congelare este de 9 kg în 24 de ore, valoarea fiind aproape dublă față de media de pe piață. Congelatorul nu beneficiază și el de un sistem automat de dezghețare, fiind necesar să faci chiar tu acest lucru de câteva ori pe an.

Modelul oferă drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, combina folosește două compresoare și un sistem de răcire static. În traducere, cele două compresoare fac posibilă reglarea separată a temperaturilor din congelator și frigider, ceea ce se dovedește a fi foarte util pentru economia de energie. Termostatul este reglabil. Agentul folosit pentru răcire este R600a.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum destul de redus de curent electric. Consumul anual este de doar 310 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 20 ore, păstrând în acest timp alimentele în siguranță, ca și cum ar funcționa în mod normal. Producătorul oferă o garanție extinsă de 3 ani, lucru de apreciat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,

Contra:

  • nu dispune de sistem de răcire NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 9
Performanțe - 8.9

9

O alegere înțeleaptă

Arctic AK 3862+ este o combină frigorifică cu o capacitate destul de mare, pe care o poți achiziționa la un preț destul de decent.

VEzi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.